Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Evimin Kapısına Asılan Kötü Numaralar 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emirsavas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
831
787
93
Merhaba ben bu konu ile ifademide verdim savcılıga evimin kapısına sürekli bant ve notla beraber kötü kisilerin numaraları bırakılıyo ankara elmadağında yasıyorum numarayı aradıgımda ise sürekli kötü tekliflerde bulunuyolar bu durumdan cok sıkıldım cözüm falan yokmudur buna

gladiatu09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
534
302
63
Merhaba ben bu konu ile ifademide verdim savcılıga evimin kapısına sürekli bant ve notla beraber kötü kisilerin numaraları bırakılıyo ankara elmadağında yasıyorum numarayı aradıgımda ise sürekli kötü tekliflerde bulunuyolar bu durumdan cok sıkıldım cözüm falan yokmudur buna
Eskort no mu bilader

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,831
6,397
113
Arkadaş ilgi istiyor anladığım kadarıyla

errayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,219
497
113
bu sevdiğim forumunda bi tane düzgün konu açılmıyor böyle mal mal konu açanların konu açma yetkisin alsanıza @Daimon forumdan soğutmak dışında bi olayı yok bunların

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,868
23,621
113
Kamera taktır kankam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...