Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Evimin Kapısına Asılan Kötü Numaralar 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,403
2,625
113
Merhaba ben bu konu ile ifademide verdim savcılıga evimin kapısına sürekli bant ve notla beraber kötü kisilerin numaraları bırakılıyo ankara elmadağında yasıyorum numarayı aradıgımda ise sürekli kötü tekliflerde bulunuyolar bu durumdan cok sıkıldım cözüm falan yokmudur buna
Senin çok acaip hayal dünyan var ama bu hayalden de öte yalan dolan şizofrenik durumlar. Tedavi ol ileride başka şeylere sebebiyet verirsin yoksa

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,711
17,325
113
Merhaba ben bu konu ile ifademide verdim savcılıga evimin kapısına sürekli bant ve notla beraber kötü kisilerin numaraları bırakılıyo ankara elmadağında yasıyorum numarayı aradıgımda ise sürekli kötü tekliflerde bulunuyolar bu durumdan cok sıkıldım cözüm falan yokmudur buna
Çözümü belli erkekler tuvaletine yazılan numaraları yaz canım ateşli erkek istiyor diye bir daha aramazlar

Victorosimhen

..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,381
7,368
113
Ne o knk

denizcongar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,740
664
113
Bende ankaradayim 1-2 numaes versene kral arayayım bir belki güzel parçalar vardir

Furkan531

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
626
341
63
Rezzan kiraz kahve falına döndürdünüz burayı he saçma salak şeyler yazıp çizip duruyorsunuz kardeşim kendinize gelin burası forum amacı nedir ne değildir öğrenin

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,539
2,156
113
Ben anlamadım bu arkadaş ne diyor yav cozemedim hala bu arada şampiyon Fenerbahçe

Gozgoz3525

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,562
1,185
113
Canın cehenneme

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,381
1,170
113
çözüm psikologa git

nemtra00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,204
593
113
seni harbiden iyi gormuyorum birader...

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,551
7,458
113
Bu elemanlara ban neden yok ,ben ufak birsey soylesem van yiyorum,
Oğlum ulusa in zümrüt otelin caprazinda bir yer var senin ilacın orda git de biz de kurtulalım senden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...