Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Evkur Taşpınar Ürün Alımı

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,392
1,139
113
arkadaslar merhaba bu firmalardan senetle urun alma olayini duydum lakin hic gidip basvurmadim 1 sene oncesine kadar icra coktu su an hic icra borcum yok puanimda 0 dan 950-1000 leri gormeye basladi son zamanlarda buralardan senetle urun alan varmi kefil direk isteniyormu? ona gore bugun bi is cikisi gideyim cunki bi 50.000 tl lazim son care burasi kaldi.. alisveris yapan veya sahit olan varmi? iyi forumlar..

AnosValous

-
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,459
9,598
113
arkadaslar merhaba bu firmalardan senetle urun alma olayini duydum lakin hic gidip basvurmadim 1 sene oncesine kadar icra coktu su an hic icra borcum yok puanimda 0 dan 950-1000 leri gormeye basladi son zamanlarda buralardan senetle urun alan varmi kefil direk isteniyormu? ona gore bugun bi is cikisi gideyim cunki bi 50.000 tl lazim son care burasi kaldi.. alisveris yapan veya sahit olan varmi? iyi forumlar..
Geçen sene bilgisayar aldım ondan önce de bişeyler almıştım kefil istemedi benden ama gecikmeye girersen çok sıkıntı çıkarıyor Bilgin olsun düzenli ödemen lazım

Alpakone

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,874
2,512
113
başka yerde 10 bin tl olan malı orada 20bin tl ye allırsın

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,392
1,139
113
Geçen sene bilgisayar aldım ondan önce de bişeyler almıştım kefil istemedi benden ama gecikmeye girersen çok sıkıntı çıkarıyor Bilgin olsun düzenli ödemen lazım

guzel demekki sehirden sehire degisiyor yorumlara baktmda kefil isteyenler olmus maasin asgari ucretmiydi dost yani borcun filan yoktu demi??

maasim var zaten her ay 6-7 k taksit odeyebilirim bi telefon alip saticam en azndan su boslukdan cikmak icin..

AnosValous

-
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,459
9,598
113
guzel demekki sehirden sehire degisiyor yorumlara baktmda kefil isteyenler olmus maasin asgari ucretmiydi dost yani borcun filan yoktu demi??

maasim var zaten her ay 6-7 k taksit odeyebilirim bi telefon alip saticam en azndan su boslukdan cikmak icin..
Yok kamuda çalışıyorum maaşım normalin üstünde ama farklı işlerde çalışırken de evkurdan alışveriş yaptığıö dönemler olmuştu benden kefil istenmedi istenen illaki oluyordur

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,392
1,139
113
Yok kamuda çalışıyorum maaşım normalin üstünde ama farklı işlerde çalışırken de evkurdan alışveriş yaptığıö dönemler olmuştu benden kefil istenmedi istenen illaki oluyordur

dogru oda etkiliyor benmki kamu degil ama savunma sanayiye bagli bi yer bakalim is cikisi gidecegim baska vakit yok :/ tesekkur ettim

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,392
1,139
113
yapaack bişey yok reis alabilirsin ama deddiğim gibi yüksek fiyatlarla satılıyor piyasa üstüne satıyor yani kredi çıkmıyor ise 1 tane de kefil istiyorlar

kredi cikae gibi knka ya hic borcum yok kredi kredi karti veya icra hepsi kapandi yani e devletten icra kagidi yoktur yazisiina bakiyorlar diye biliyom bide son 4-5 ay sigortamda duzenli yatiyor belki istemezler. bakalim umarim istemezler.d

Alpakone

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,874
2,512
113
kredi cikae gibi knka ya hic borcum yok kredi kredi karti veya icra hepsi kapandi yani e devletten icra kagidi yoktur yazisiina bakiyorlar diye biliyom bide son 4-5 ay sigortamda duzenli yatiyor belki istemezler. bakalim umarim istemezler.d
umarım işin hallolur dost

AnosValous

-
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,459
9,598
113
Krediyle alakası yok zaten taksit ödeme yerinde senden edevlet şifreni isterler sigortan yatıyomu icran var mı ona bakarlar yoksa elden taksitle ürününü alır çıkarsın bazen 1 gün sonra sonuçlanır mesela başvurun ona göre gider alırsın

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,392
1,139
113
Krediyle alakası yok zaten taksit ödeme yerinde senden edevlet şifreni isterler sigortan yatıyomu icran var mı ona bakarlar yoksa elden taksitle ürününü alır çıkarsın bazen 1 gün sonra sonuçlanır mesela başvurun ona göre gider alırsın

bazilari demis iste eve gelip bakiyorlar seni soruyorlar filan diye o cok sasirtici geldi belki o sistemi bitirmislerdir :))

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,707
8,744
113
Sigortaya ve acik icralara bakarlar yüzde yüz kefil isterler. Kefile de bakarlar olumlu olursa eve gelir sorarlar bu kişi buradami oturuyor diye. Prosedür hiç degismez evkur da. Bı alışveriş yap öde sonrasında tekrar bişey al yine eve gelirler 😃 alacağın ürünü de muhtemel takla attircaksin kaybedeceksin gecikme zamları ile beraber 3 ay sonra avukatlık olacaksın blaa blaa.
Yaşandı ve bitmedi devam ediyor :) bol sans

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,392
1,139
113
Sigortaya ve acik icralara bakarlar yüzde yüz kefil isterler. Kefile de bakarlar olumlu olursa eve gelir sorarlar bu kişi buradami oturuyor diye. Prosedür hiç degismez evkur da. Bı alışveriş yap öde sonrasında tekrar bişey al yine eve gelirler 😃 alacağın ürünü de muhtemel takla attircaksin kaybedeceksin gecikme zamları ile beraber 3 ay sonra avukatlık olacaksın blaa blaa.
Yaşandı ve bitmedi devam ediyor :) bol sans

knka onlari hepsiburadada yasadm :)) bidaha yasamam ya maasimdan duzenli oderim oda cikarsa dedigin gibi kefil isterse zaten imkansiz.s

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,707
8,744
113
knka onlari hepsiburadada yasadm :)) bidaha yasamam ya maasimdan duzenli oderim oda cikarsa dedigin gibi kefil isterse zaten imkansiz.s
Kral senden yüzde yüz kefil isterler. Sağlam bı kefil bulamazsan boşuna gitme. Evkurun mantığı bilgilerini almak. İstersen 150 tane hacizin olsun. Yani çok kesin konusurlar vercekmiş gibi ama Merkezden onay almadimi sonuç degismez

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,392
1,139
113
Kral senden yüzde yüz kefil isterler. Sağlam bı kefil bulamazsan boşuna gitme. Evkurun mantığı bilgilerini almak. İstersen 150 tane hacizin olsun. Yani çok kesin konusurlar vercekmiş gibi ama Merkezden onay almadimi sonuç degismez

olabilir ya kisiye ozel tipine bakarak veriyorlar bence veya islemleri ona gore devam ettiriyorlar gibi baksana arkadasdan hic istememisler :) tipimizi begenmezse zaten anlarizki biseyler isticek :))

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,707
8,744
113
olabilir ya kisiye ozel tipine bakarak veriyorlar bence veya islemleri ona gore devam ettiriyorlar gibi baksana arkadasdan hic istememisler :) tipimizi begenmezse zaten anlarizki biseyler isticek :))
Yok be kral ne tipi oradakiler komisyon alıyor ürün sattikca. Adamlar zaten iki kat fiyatla veriyor, mağaza personelinin amacı ürünü satmak. Alıcı ne olursa olsun isterse bally posetiyle çeke çeke gelsin ona daha iyi satarız derler. Onların müşteri portföyü zaten alt gelir Grubu. Bileginde rolex ile gitmiyorlar mağazaya :)

ultrAslan1905

Galatasaray 🟨🟥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,112
1,985
113
Hiç bulaşma derim

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,837
27,034
113
Eva AVM var online başvuru ile sana belli bir limit veriyor, o limit ile altın alıp altını da bankanın altın hesabına yatırıyorlar, ama başka çaren yoksa asla tavsiye etmem en azılı tefeciden daha zalimler. 50k k lık limit ile 30k lık altın aldırıyor, üstüne borcu sterlin kuru üzerinden ödüyorsun. Korkunç bişey