Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti evolaydis / 03.11.2021 CL Etüt Çalışması

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,581
113
Evet dersimize çalışmaya başladık dunku calışmamızdan 3 kupon yaptık 1 i tuttu 1 i tek kart ile kaçtı diğeri 2 tanesinden kaçtı ama tek karttan yatana uzuldum çünkü ilk yarı degil mac donu oynasak tutmuştu çalışma görselleri EK te :)))
20211103_163351.jpg20211103_163412.jpg

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,581
113
Evet mac mac gıdıcez ilk maç Real macı bu macta verilere gore deplasmanın golu var zaten Shaktar ın lig performansı ıyıce zirve yaptı bu golü ben ilk yarı bekliyorum bir de en guzeli kart gecen mac kolay gectıgı ıcın kart oşmadı kart verilerinin dolması lazım bu macta
İlk yarı deplasman 0.5 ust Riskli ama gelebilir
Deplasman 0.5 ust Garanti gibi
Kart 4.5 ust Garanti gibi

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,581
113
Milan Porto bu macta artık kaqybedocek bıseyı olmayan bir AMilan var acık bir oyun izleriz 2.5 ust iceride gibi kg var guzel duruyor 3.5 ust riske edilebilir isabetli şut da oynanabilir üst olarak
2.5 Üst Garanti gibi
3.5 Üst Riskli ama gelebilir
İsabetli Şut Üst Garanti gibi
KG Var Garanti gibi

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,581
113
Sporting Beşiktaş ilk mac bol gollü gecti bu mac oyle gececegini sanmıyorum deplasman ve ev de bu sefer ilk amac gol yememek olacaktır ama ozellikle 75 trn sonra Besiktas artık rısk alır cunku 1 puan ile puan almaması arasında artık fark yok gollere yonelmicez kapalı futbol olacagından sertlik de olmaz pek bu macta tek onerim ev sahibi ofsayt
Sporting Ofsayt Üst

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,581
113
Sheriff İnter bu maca lider cıkacak ev sahibi deplasman da oyun kontrolunu elden bırakmaz sert bir mac bizi bekler 2 taraf ta puaanı ya da puanları cok istiyor gecen mac az sarı kartlı gectı bu macta soguk havaada sert mudahaleler sonrası kartı bol bir mac izleriz foulu de bol bir maç olur
Kart 4.5 Üst Garanti gibi
Foul Üst Garanti gibi

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,581
113
Dortmund Ajax işte istatistiklerin tavan yapacagı bir mac olur gol hariç çogu sey ust olur bu macta ama kg var olabilir korner desen olur kart desen olıur ofsayt desen olur foul desen olur
Foul Üst Garanti gibi
Sarı kart 4.5 Üst Garanti gibi
Korner 10.5 üst Garanti gibi
Korner 12.5 Üst Riskli ama gelebilir
İlk yarı Korner 4.5 Üst Garanti gibi
İlk yarı Kornet 5.5 Üst Riskli ama gelebilir
Ofsayt 4.5 Üst Garanti gibi
Foul Üst Garanti gibi
KG Var Garanti gibi

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,581
113
Liverpool Atletico Madrid ilk maca nazaran kısır gecer gol bakımından bu macta sadece üst olabilecek ilk yarı sarı kartı gorebiliyorum ikinci yarı 2 takım da 1 puana gidebilir cunkı
İlk Yari Sarı Kart 1.5 Üst Garanti gibi

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,581
113
PSG Leipzig bu macta cok ta gol olabilir az da kestiremiyorum ama Leipzeig in son sansı ikinci yarı PSG gol atar en garantisi gibi gözüküyor bir de korner ilk yarı ve toplam üst oynanabilir ama riskli
PSG takım golu ikinci yarı 0.5 Üst Garanti gibi
İlk yarı korner 4.5 Üst Riskli ama gelebilir
Toplam Korner 9.5 Üst Riskli ama gelebilir

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,914
28,571
113
Milan Porto bu macta artık kaqybedocek bıseyı olmayan bir AMilan var acık bir oyun izleriz 2.5 ust iceride gibi kg var guzel duruyor 3.5 ust riske edilebilir isabetli şut da oynanabilir üst olarak
2.5 Üst Garanti gibi
3.5 Üst Riskli ama gelebilir
İsabetli Şut Üst Garanti gibi
KG Var Garanti gibi
Bu maç alt biter dost 3.5 alt banko

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,581
113
City Brugge macı bu mac ta o kadar gollü gecmeyebilir cunku ev acık yerinr kapalı bir oyunu tercih eder hala gruptan cıkmaa sansı devam ediyor alacagı 1 puan onumuzdekı maclaara sanssını tasır City ise fişi ilk yarıdan cekmeyi ister gol cıkmazsa ne olur bu baskı bol bol korneri getirir eve tahminimce gol veya goller ikinci yarı gelir
İlk Yarı Korner 4.5 Üst Garanti gibi
İlk Yarı Korner 5.5 Üst Riskli ama gelrbilir
İlk Yarı City Korner 3.5 Üst Garanti gibi
İkinci Yarı City takım golü 0.5 Üst Garanti gibi

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,581
113
Golcüler icin en guzel 3 maç
KG Var Dortmund Ajax