Gelmistir 1 saat olduBakmadım ona bı bakim
Gelmistir 1 saat olduBakmadım ona bı bakim
Helal olsun sanaOruçluyum reis![]()
Bol şans Evo son kurşun mu buİlk yaridan Arjantin 0-2 öne gecek bir de ilk yarıdan Barcelona 0-1 öne geçecek içerde yaniEkli dosyayı görüntüle 70049
Haydi son vuruş olsun beeeeee kalpler hep birlikteİlk yaridan Arjantin 0-2 öne gecek bir de ilk yarıdan Barcelona 0-1 öne geçecek içerde yaniEkli dosyayı görüntüle 70049
BilmemBol şans Evo son kurşun mu bu![]()
2sinede 1er gol oynayip 80 bassydin keske.gelir umarim ben maclara geciyomİlk yaridan Arjantin 0-2 öne gecek bir de ilk yarıdan Barcelona 0-1 öne geçecek içerde yaniEkli dosyayı görüntüle 70049
Bakmadım ona bı bakim
olm yapma yanarsın portekiz iy olmaz yaİlk yaridan Arjantin 0-2 öne gecek bir de ilk yarıdan Barcelona 0-1 öne geçecek içerde yaniEkli dosyayı görüntüle 70049
Bak bunda katılıyom2sinede 1er gol oynayip 80 bassydin keske.gelir umarim ben maclara geciyom
O zaman no problem zabaha kadar burdayik 2 3 k görmeden gitmek yokBilmem![]()
Adamı gaza getirme amk wipbet ödemicek sonraO zaman no problem zabaha kadar burdayik 2 3 k görmeden gitmek yok![]()
Evo sen buna bakma kupon gelirse cek seytana uuyma.kumar isi ossurga benzee zorlayinca siciyosun mgO zaman no problem zabaha kadar burdayik 2 3 k görmeden gitmek yok![]()
Kanka Evo dedi bilmem diye ben napimAdamı gaza getirme amk wipbet ödemicek sonraçek gelsin
Kanka ben dedim son kurşun mu diye Evo bilmem deyince öyle dedi bana kalsa ben 580 çekerdim bileEvo sen buna bakma kupon gelirse cek seytana uuyma.kumar isi ossurga benzee zorlayinca siciyosun mg