- 14,185
- 7,838
- 113
@ENSTY sen ettin diue ettim hicbisey yok mac hakkında konuşurken salladin bana, savaşı da yanına alip,yoksa ben kimseyle olay cikarmam hiç,neyse bundan sonra olmaz umarım oyle seylerBarisda sagladik arada 😂💕
@ENSTY sen ettin diue ettim hicbisey yok mac hakkında konuşurken salladin bana, savaşı da yanına alip,yoksa ben kimseyle olay cikarmam hiç,neyse bundan sonra olmaz umarım oyle seylerBarisda sagladik arada 😂💕
Iyodun 😂
@ENSTY sen ettin diue ettim hicbisey yok mac hakkında konuşurken salladin bana, savaşı da yanına alip,yoksa ben kimseyle olay cikarmam hiç,neyse bundan sonra olmaz umarım oyle seyler
dost senin ettiğin küfür yakışmadı ama herneyse iyi forumlar@ENSTY sen ettin diue ettim hicbisey yok mac hakkında konuşurken salladin bana, savaşı da yanına alip,yoksa ben kimseyle olay cikarmam hiç,neyse bundan sonra olmaz umarım oyle seyler
Seni kazanırken görmek güzel dost daim olsunFark 9 7 9 d
Iyodun 😂
Tamam benden taraf sıkıntı yok, muhabbeti bile acmamistim zatenBarisin
9 da biter ne dediysek o 😁Fark 9 7 9 d
Iyodun 😂
Ya gerçekten gereksiz bi durumdu çünkü,ikinci per zor o yüzden oran yüksek dedim diye demedigin kalmadı, neyse gecti giittidost senin ettiğin küfür yakışmadı ama herneyse iyi forumlar![]()
neyse uzatmaya hiç gerek yok kimseyle dargın durmak istemem hakkını helal et dostum 👍Ya gerçekten gereksiz bi durumdu çünkü,ikinci per zor o yüzden oran yüksek dedim diye demedigin kalmadı, neyse gecti giitti
Tamam helal olsun dostum, sorun yok,iyi forumlarneyse uzatmaya hiç gerek yok kimseyle dargın durmak istemem hakkını helal et dostum 👍
Geliyorneyse uzatmaya hiç gerek yok kimseyle dargın durmak istemem hakkını helal et dostum 👍
ala yansimadi@Shellac won burası kral adam kilit
Daim olsun kazanç knkaCekim odendi diyo fix gelir simdi
glir şimdi dostH
ala yansimadi
Nasil begendinmi totemcilerini?yoksa sen takip etmiyorsun sen elendin diyip elediklerin oldumu?Cekim odendi diyo fix gelir simdi