- 17,579
- 4,946
- 113
Ee ne yqpiyoz parayi
ula 200 tl yı bassam gelmez 30 tl kayıpla yıne suprız yaptım bu sefer geldıEe ne yqpiyoz parayi
benım ayda yılda 1 tuttugu ıcın paylasım dedımBiz o oranları keyif için oynuyoruz dost her gün 4 5 kere yakalıyoruz olayı şahsi şovumuza mı çevirelim illa Ekli dosyayı görüntüle 422123
Eee bu sefer yaptırıyormusum rollula 200 tl yı bassam gelmez 30 tl kayıpla yıne suprız yaptım bu sefer geldıdaha oynamassam mı gun bıtıyor
Ee bu da sow oluyor o zaman enişte 😂😅🫶Biz o oranları keyif için oynuyoruz dost her gün 4 5 kere yakalıyoruz olayı şahsi şovumuza mı çevirelim illa Ekli dosyayı görüntüle 422123
Herkes yerini bilsin dost biz buraya 10-15 oranları açarsak millet kupon paylaşmaya utanırEe bu da sow oluyor o zaman enişte 😂😅🫶
Abim yürü beHerkes yerini bilsin dost biz buraya 10-15 oranları açarsak millet kupon paylaşmaya utanır
yoo gaza gelmemEee bu sefer yaptırıyormusum roll
Tebrikler dostbenım ayda yılda 1 tuttugu ıcın paylasım dedım
Bana yaptırcanyoo gaza gelmem
Yaptık yine gölge yi gecın altına serinleyin bakalımAbim yürü be
eywTebrikler dost
78 * 32,5 = 2535 ₺ doğru mu
Fazla esiyor şu ağacın budaklarını bi kes abimYaptık yine gölge yi gecın altına serinleyin bakalım
la 30 bastım 900 aldım 30 oran78 * 32,5 = 2535 ₺ doğru mu
Her yıl bağış yapıyorum ama nafile önünü alamıyoruzFazla esiyor şu ağacın budaklarını bi kes abim