- 1,330
- 576
- 113
@JanValjaN @MUSTAFA1954 özelden yazarmısınız dostlar ben bilmiyorumda
Kazancın daim olsun dost@JanValjaN @MUSTAFA1954 özelden yazarmısınız dostlar ben bilmiyorumda
kardeş bak maho kim tanımam derdin ne onu da anlamadım@Galatasaray571 görüyonmu Mahoyu yine kaptı şans parasını aw 🤭🤭
Derdi başkasının kazanmasını çekememe milletle dalga geçme kankskardeş bak maho kim tanımam derdin ne onu da anlamadım
😂😂😂 Kazanmasını çekemem derken banane milletin kazandığındanDerdi başkasının kazanmasını çekememe milletle dalga geçme kanks
Ergen Atarlari böyle mi oluyor acaba yoluna bak kardeş😂😂😂 Kazanmasını çekemem derken banane milletin kazandığından
Senle bir dalga geçerim o dalgada boğulursun
konuya gelip bi maho tutturdun anlamadım gitti durduk yere ortalığı karıştırıyorsun😂😂😂 Kazanmasını çekemem derken banane milletin kazandığından
Senle bir dalga geçerim o dalgada boğulursun
Tamam Maho bey kusura bakma. Hayırlı işlerkonuya gelip bi maho tutturdun anlamadım gitti durduk yere ortalığı karıştırıyorsun
Kardeşim Yoluna bak rica ediyorum yoksa hayatında duymadığın küfürleri duyarsın ortamı bozmayalım işine bak😂😂 Ergen senin yaşında kayıp bir çocugum var gayri meşru sen olabilirsin belki
😂😂