- 7,442
- 4,401
- 113
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
Dertliyim dostDaha ermedeik @clovers1995 sen erdinmi tost
Ali koçun da derdi var dost yalnız değilsinDertliyim dost
Doğru dost haklısın bu dünya sultan süleymana bile kalmamışYaşayacağımız şunun şurasında 50 60 sene bak keyfine herşey para değil ne kralar ne padişahlar ne zenginler geldi geçti bu dünyadan hani nerdeler boş koy keyfine bak hayat gülünce güzel
Bize mi kalacak tost çıplak geldik bir bez parçasıyla gidecez boş koy keyfimiz yerinde olsun yeterDoğru dost haklısın bu dünya sultan süleymana bile kalmamış
Aynen öyle dost haklısınBize mi kalacak tost çıplak geldik bir bez parçasıyla gidecez boş koy keyfimiz yerinde olsun yeter
Ben uyuyorum tost kendine iyi bak seni seviyorum iyi geceler kendini ihmal etmeAynen öyle dost haklısın
Allah rahatlık versin dost baş tacısın sende dikkat et dostBen uyuyorum tost kendine iyi bak seni seviyorum iyi geceler kendini ihmal etme
Bende clovers nerede kaldı diyordum 👋 👋 👋 👋- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Ooo metin ağabeyBende clovers nerede kaldı diyordum 👋 👋 👋 👋
Amin 🙏🙏🙏🙏Allah yardımcımız olsun.
Reis hastaym pskiyatri çalışamıyorum biyerde çok denedim olmadı reisSigortalı işe gir
Hasta olsan dahi hastayım deme.Reis hastaym pskiyatri çalışamıyorum biyerde çok denedim olmadı reis