Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Eyüpspor Kümeye

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,226
6,601
113
Güzel oldu güzel. Eyüp son 5 6 maçta oynadığı futbolla düşmeyi haketmedi zaten. Bambaşka bir olay yaşattı teknik direktör. İmkansızı başardılar resmen
bunların gibinde değil birşey gece yine evlerinde viskilerini yudumlayıp jakuzi keyfi yapcaklar sıkıntı yok yane biz kendi halimize yanalım

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,849
4,158
113
bunların gibinde değil birşey gece yine evlerinde viskilerini yudumlayıp jakuzi keyfi yapcaklar sıkıntı yok yane biz kendi halimize yanalım
Malesef dost orası öyle.
TR ligi'ni pek takip etmem zaten ne yaparlarsa yapsınlar. Gram keyif vermiyor 10 yıldır izlemiyorum desem yeridir. Çok kaotik maç olmadığı taktirde..
Futboldan soğutur insanı. Kazandıkları paralar şaka gibi zaten. O iğrenç futbolu izleyenlerin para alması lazımken bir de abonelik fln alanlar var.

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,450
3,827
113
Fena keyifli son dakikalar.
Antalya 1-0 önde
Fenerbahce 0-2 den 3-2 one geçti.
Gençler TS karşısında önde..
Olaya bak:))
Bu sonuçlara göre eyüp küme düşüyor. Antalya dua ediyor..
Gençlerbirliği yeneceği belliydi. Gene de cesaret edip oynayamadım. Biri iddiasız takım, diğeri kana susamış takım

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,849
4,158
113
Gençlerbirliği yeneceği belliydi. Gene de cesaret edip oynayamadım. Biri iddiasız takım, diğeri kana susamış takım
Maçı az izledim de, TS öylesine çıkmışti sahaya. Gençler de oynamadı aslında. Resmen gel bizi yen dediler. Wakaeme yi fln alkışladılar maç bitti.

Gokhandgnc35

Yönetim kurulu başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,283
15,965
113
Fenerbahcem ogle lanet takimki memleketiminin takımını gene son dakika gol yiyerek düşürdü

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,563
5,040
113
Fena keyifli son dakikalar.
Antalya 1-0 önde
Fenerbahce 0-2 den 3-2 one geçti.
Gençler TS karşısında önde..
Olaya bak:))
Bu sonuçlara göre eyüp küme düşüyor. Antalya dua ediyor..
Şu konuyu açıp da totemi bozdun :D Eyüp gene 6 puanını verir GS ye Kasımpaşa da ligde bıraktığı için bı 6 puan verir GS gene +12 ile baslicak

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,563
5,040
113
Fenerbahcem ogle lanet takimki memleketiminin takımını gene son dakika gol yiyerek düşürdü
Yani GS maçındaki olmayan penaltı ve olmayan golü veren hakemin hiç suçu yok mu :) Antalya maçı kazanacaktı 12. Adam devreye girdi GS yi yenmiş olsa Antalya ligde kalıyordu çok büyük ihtimalle ama engellediler niyeyse aynı durum fenerde olsa kesinlikle verilmezdi o penaltı da gol de

denizcongar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,838
717
113
Tum büyükler guzel sike yaptı esek fener onu da yapamadı bir takım hic mi bir şeyi başaramaz

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,849
4,158
113
Yani GS maçındaki olmayan penaltı ve olmayan golü veren hakemin hiç suçu yok mu :) Antalya maçı kazanacaktı 12. Adam devreye girdi GS yi yenmiş olsa Antalya ligde kalıyordu çok büyük ihtimalle ama engellediler niyeyse aynı durum fenerde olsa kesinlikle verilmezdi o penaltı da gol de
Alsınlar dost çok da önemli değil. İsterse 500 yıl şampiyon olsunlar. Tek üzüldüğüm nokta, şampiyonlar ligine gidememek. Başka bir şey değil. Lig şampiyonlugu önemsiz olsa da, cl için şart oğlu şart. Elemeleri ne fener geçebiliyor ne Bjk. Çünkü genelde Arsenal benfica çıkıyor 🤣

elhermano

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,730
1,359
113
Eyüp küme düşse daha mutlu olurduk Antalyaspor süper ligde köklü bir takımdı

elhermano

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,730
1,359
113
Ve sanırım da uzun bir aradan sonra kümeye düşüyorlar

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,917
3,855
113
Gs serefsiz sikenin kralini yapti kasimpasa dusmesin diye

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,450
3,827
113
Maçı az izledim de, TS öylesine çıkmışti sahaya. Gençler de oynamadı aslında. Resmen gel bizi yen dediler. Wakaeme yi fln alkışladılar maç bitti.
Bu tarz maçlarda ihtiyacı olan büyük olasılıkla kazanıyor. Ama gene de oynamaya yemedi

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,563
5,040
113
Bu tarz maçlarda ihtiyacı olan büyük olasılıkla kazanıyor. Ama gene de oynamaya yemedi
Bak sadece 3 maça Eyüp Kasımpaşa gençler ilk yarı gol atar oynaşan en az 15 civarı oran çıkar ilk golleri atar desen belki 50-60 oran tabi para lazım bunları oynamak icin

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,450
3,827
113
Bak sadece 3 maça Eyüp Kasımpaşa gençler ilk yarı gol atar oynaşan en az 15 civarı oran çıkar ilk golleri atar desen belki 50-60 oran tabi para lazım bunları oynamak icin
Para var ama g*t yok. Örneğin Trabzon kadro kalitesi olarak Gençlerbirliğinden çok önde bir takım. Ama bundan çok daha önemli bir faktör var. Kimin daha çok ihtiyacı olup olmadığı

Bi tarafta tatil moduna girmiş oyuncu topluluğu varken diğer tarafta can çekişen bir takım varsa o takım maçı alır

Decimus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
119
24
18
Şu konuyu açıp da totemi bozdun :D Eyüp gene 6 puanını verir GS ye Kasımpaşa da ligde bıraktığı için bı 6 puan verir GS gene +12 ile baslicak
Zihniyete bak ulan eyüp bile bizden puan aldı kocaeli yenemedik pilot dediğiniz takımlar kısaca fb zihniyeti

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,450
3,827
113
Zihniyete bak ulan eyüp bile bizden puan aldı kocaeli yenemedik pilot dediğiniz takımlar kısaca fb zihniyeti
Yanlış bilmiyorsam Eyüp bu 1 puanla ligde kaldı ve Antalya düşmüş oldu. Açıkçası Fener camiasının Antalyaspor'a biraz gıcığı var. Fener'i geçen sene 4-2 yendiklerinde çok ağır t..k geçmişlerdi. Yaptıkları tahriğin karşılığını da bugün küme düşmekle ödediler

Ligin büyük takımlarını kışkırtmayacaksın. Gün gelir rakibine 1 puan hediye ederler küme düşüverirsin. İntikam soğuk yenen bir yemektir

Son düzenleme: