- 11,826
- 9,267
- 113
25 e kadar gol lazım sana güvenim sonsuz yaparsın dostDk 16 hadi dik çubuğu
25 e kadar gol lazım sana güvenim sonsuz yaparsın dostDk 16 hadi dik çubuğu
Eko candır alınmışMaç takip ediyoruz lütfen tartismayiniz tartışmanizi özele tasiyiniz 😁
Sağol dost gelecek inş burası bende25 e kadar gol lazım sana güvenim sonsuz yaparsın dost
Adana elendi mi
Allah kesene bereket versin dost kötu anlamda demedimi sende ii biliyorsun😑Ama bu yorumda yanlış anlaşıldım cok üzüldüm suanda 😣😣Eko uzatmayalım dost ben hakkaniyete önem veririm dost 1700 para dağıttım 1 kişisinin yüzünü sesini duymadım kimseyi ayırmam takip edene emek verene desteğim olduğunu en iyi sen bilirsin
Üzülecek bisey yok inan dostum olay bende bu takip edene emek verene kazandığında yarısını dağıtırım öle 50 100 degilAllah kesene bereket versin dost kötu anlamda demedimi sende ii biliyorsun😑Ama bu yorumda yanlış anlaşıldım cok üzüldüm suanda 😣😣
River u20 brezilya maç dostFutbolu bulamadım ben
Evet bana 2500 attı sağolsunÜzülecek bisey yok inan dostum olay bende bu takip edene emek verene kazandığında yarısını dağıtırım öle 50 100 degil
Cansın dost biliom 😍 iki qündür cnm skkn uyuyorum 😑Üzülecek bisey yok inan dostum olay bende bu takip edene emek verene kazandığında yarısını dağıtırım öle 50 100 degil