- 3,437
- 1,706
- 113
Hayırlı geceler eline bileğine sağlıkiyi geceler
Hayırlı geceler eline bileğine sağlıkiyi geceler
sen bılırsın dost papara yaz ozelden 150 ıcınBen gçç
alt deseydin riske atardım ama çok kaçırdılar 56 sayı çıkmış inanılmaz kaçırıyorlaryine de sen bilirsin tekrar diyeyim alacak değil senin güzelliğin imkan verişin var
Kârda olursunuyuyacaktım uyumayacam alacaktım 123ç5 alt almayacam bakacam ızleyecem
gaza getırme benıKârda olursun
Eyvallah İşin Gücün rast gider inşallah daimasen bılırsın dost papara yaz ozelden 150 ıcın
Bosver dost acayip bir mac riske girmeyingaza getırme benı
amın kardesım sabah yollarım papara sıkıntı suanEyvallah İşin Gücün rast gider inşallah daima
Izlemeye geçiyorum maçıgaza getırme benı
Atmye giderken tinerci önünü kesmiş dost tinerciyi bulmam lazım o parayla tiner almadanAtm ye mi takılmış dost
Bana 50 yeter dostsenın ellıyı rıske et 123.5 ust de @APARKAT bahsıne 100 olsun gelırse
Canın ne zaman isterse reisim, Hatta baktın olmadı kalsın Nasıl hediye ediyorsan aynı şekilde bende düşünmem bile zaten sen verdin şansıamın kardesım sabah yollarım papara sıkıntı suan
ne yapim dost zorluyor beni ama girmem merak etme 123.5 üstü gelırse uzulmem öünkü sıte degıl @APARKAT kazanacak ama 123.5 alt gelırse ben bu basketten anlıyorum derım gecerşm o kadarSiteleri bıraktınız kendi aranızda mı kumara başladınız dost
mantıklıBana 50 yeter dost
Hayırlı geceler dostHepiniz Allah a emanet olun dostlar iyi geceler cümleten
eyvallah fırat sıkıntı yok sabah sendeCanın ne zaman isterse reisim, Hatta baktın olmadı kalsın Nasıl hediye ediyorsan aynı şekilde bende düşünmem bile zaten sen verdin şansıAklıma gelirse taş olayım