- 23,330
- 12,288
- 113
Tebrikler
eyvallah dostTebrikler
Çekim gelene kadar duştan çıkma sana zahmet su faturan @ezenginer denDustaydim demek ki cunupluk bendeymis birader ya 😁
dostum para alısverısı yasakDost bi şans parasıda bize at be özelden hemen papara salarim
Buraya sponsorlar galiba bence öderlerbu sııteye de 2 kere para yatırdım 2 de 2 oldu umarım oderler
Ekli dosyayı görüntüle 385346
muhtemel 7500 dıyıp iptal edecekler 3000 cop olacak oderlerse 11.490 daha fazla gonderım olurbu sııteye de 2 kere para yatırdım 2 de 2 oldu umarım oderler
Ekli dosyayı görüntüle 385346
Umarımallah gonlune gore versın dost
Ayipsin gidiyorum zaten tras olmam lazım yarın mesai var anasını satımÇekim gelene kadar duştan çıkma sana zahmet su faturan @ezenginer den
Ödemezmuhtemel 7500 dıyıp iptal edecekler 3000 cop olacak oderlerse 11.490 daha fazla gonderım olur
Spin göm 😁🔨🥳muhtemel 7500 dıyıp iptal edecekler 3000 cop olacak oderlerse 11.490 daha fazla gonderım olur
o ne demek dostSpin göm 😁🔨🥳
muhtemel beklıyoruz bakalımÖdemez
Umarım ödermuhtemel 7500 dıyıp iptal edecekler 3000 cop olacak oderlerse 11.490 daha fazla gonderım olur
sımdıden shatler olsunAyipsin gidiyorum zaten tras olmam lazım yarın mesai var anasını satım![]()
Şimdiden Allah kolaylık versin dostAyipsin gidiyorum zaten tras olmam lazım yarın mesai var anasını satım![]()
O işlere hiç girmeo ne demek dost
bılmıyorum merak sadeceO işlere hiç girme