- 9,284
- 4,272
- 113
herkese limit vermişler ama bana şu an için olumlu yanıt veremiyorlarmış 
yapikrediye atiyo limit olmasına rağmen fairfinansi göstermiyor anlamadımBeyler anlayan varmı Hepsiburada nasıl kullanicaz limiti
Verilen limite uygun sipariş ver Hepsiburada uygulamasından ödemeye geç kredi kulan var ona tıkla fair finans çıkar ilerle onaylaBeyler anlayan varmı Hepsiburada nasıl kullanicaz limiti
ben yardımcı olurum dicemde nasıl güvenicez birbirimize hepsiburadada bi ürün alalım bunun karşılıgında sana nakit veririmArkadaşlar burdan gördüm uygulamayı neyse indirdim 5000 TL tanimladilar kullanmak için görüntülü görüşme yaptım, aradan 3 gün geçti limit 45000 olmuş bunu en hızlı nakit e nasıl cevirebiliriz bilen varmı daha önce yapan var mi
yapan var fakat ürün gelince ödeme yaparlarBu uygulamayı nakite çeviren kimler var
Niye dayı korktun mu neolduBende indirdim uygulamayı limiti öğrenmek için ön onsyli 7500 ve de 20 bin limit çıktı da ben hemen sildim uygulamayi
20 bine telefon alıyorsun 30 cıvarı ödedi oluyor telefonu da 15 17 arası bozdursbilirsen bozduruyon nakit ihtiyacın varsaBende indirdim uygulamayı limiti öğrenmek için ön onsyli 7500 ve de 20 bin limit çıktı da ben hemen sildim uygulamayi
Kumar için asla kullanmam normal ihtiyacım için olsa belki ama kredi kartı var 2 tane yetiyor ama kumar için hiç girme böyle işlere yeğenimNiye dayı korktun mu neoldu![]()
Yeğenim derken?Kumar için asla kullanmam normal ihtiyacım için olsa belki ama kredi kartı var 2 tane yetiyor ama kumar için hiç girme böyle işlere yeğenim
Ben az önce görüştüm onayladilar ama limit 5 kNfc de var ne yaparsam yapayım kimliği okumuyor aramıyor mu bunlar görüntülü görüşme vs için dostlar