- 7,261
- 4,395
- 113
Tel falan al satbaba bunu aldık diyelim acil nakite çevirmek lazım onuda söyleseydin bare
Tel falan al satbaba bunu aldık diyelim acil nakite çevirmek lazım onuda söyleseydin bare
Allah Allahbı bankanın uygulaması ama hangısı bılmıyom fınansbank veya fıba bank olabılır yadaaa turkıye fınans bak bu olabılır
baba bunu aldık diyelim acil nakite çevirmek lazım onuda söyleseydin bare
Sen alışveriş yaptin miSelam dostlar bende yeni öğrendim gördüm yaptım
Öncelikle Apple store yada google playdan Fair Finans indir
Sonra uygulamada limit öğren yap
Ön onaylı direk 7500 veriyor , kimlik doğrulama, müşteri olursan 30k veriyor ortalama
Hepsiburada , epttavm gibi Bi kaç sitede alışveriş kredi olarak kullanılıyor .Bu sitelerde de telefon ,falan alınıyor
Not :
- oyun kodu falan alınmıyor
-arkadaşımın 20 tane açık icrası vardı 35k limit vermiş
- sepette birden fazla ürün varsa olmuyor
Hesabı onaylansın limit tanımlandı diyelim
Hepsiburada da bir ürün Seçtin , sepete ekle z ödemeye geç , sonra alışveriş kredisi seç , ardından önüne teklifler geliyor oradan fair finansman seç
Bi teşekkürü borç bilirim sizden
Hadi eyvallah.
BOŞBOŞ YORUM YAPANLAR ,KONUYU DAĞITANLAR ,RİCA EDİYORUM . KİMİ ALIR KUMARDA YER , KİMİ KENDİ İHTİYACINI GİDERİR. AMACIM İYİLİK
ürünü alacamda ürün gelecek te ooo öl babam öl aqurun alcan adreswıne gelcek sonra gıdıp satıcan tek sansın bu yada ıhtıyacı olan bı aıle bıreylerıne verıcen o sana para verıcek kendıne sıparıs alcak
ürünü alacamda ürün gelecek te ooo öl babam öl aq
he la he aynen kimlik bilginle para aklıcaklar he paronayak deli seniAcaba kimlik bilgilerimizle hangi yerde sanal cüzdan oluşturacaklar para aklayacaklar onu düşünüyom 18 icrası olana 5k veriyor aw
Adaş 35 bin kredi veriyorda nakit cekemiyoz mu bunu 😅Selam dostlar bende yeni öğrendim gördüm yaptım
Öncelikle Apple store yada google playdan Fair Finans indir
Sonra uygulamada limit öğren yap
Ön onaylı direk 7500 veriyor , kimlik doğrulama, müşteri olursan 30k veriyor ortalama
Hepsiburada , epttavm gibi Bi kaç sitede alışveriş kredi olarak kullanılıyor .Bu sitelerde de telefon ,falan alınıyor
Not :
- oyun kodu falan alınmıyor
-arkadaşımın 20 tane açık icrası vardı 35k limit vermiş
- sepette birden fazla ürün varsa olmuyor
Hesabı onaylansın limit tanımlandı diyelim
Hepsiburada da bir ürün Seçtin , sepete ekle z ödemeye geç , sonra alışveriş kredisi seç , ardından önüne teklifler geliyor oradan fair finansman seç
Bi teşekkürü borç bilirim sizden
Hadi eyvallah.
BOŞBOŞ YORUM YAPANLAR ,KONUYU DAĞITANLAR ,RİCA EDİYORUM . KİMİ ALIR KUMARDA YER , KİMİ KENDİ İHTİYACINI GİDERİR. AMACIM İYİLİK
la bi bakın la araştırın olum ya bu kod felanda mı alamıyoru razer felan bozarız aq bozumcu var tanıdık bissürüAdaş 35 bin kredi veriyorda nakit cekemiyoz mu bunu 😅
Yok kralz alışveriş için jullan kendine yada aileneAdaş 35 bin kredi veriyorda nakit cekemiyoz mu bunu 😅
Kod falan alınmıyor ,araştırdıkla bi bakın la araştırın olum ya bu kod felanda mı alamıyoru razer felan bozarız aq bozumcu var tanıdık bissürü
Telefonun Çin malıdırUygulama bile açılmıyor. Cihaz güvenlik gereksinimlerini karşılamıyormuş![]()
Dene bakalım olacak miNe zamandır telefon almayı düşünüyordum. Bi tane 20 30 k ya alayım bari