- 35
- 12
- 8
oyunda yok bonus iptal beyler
Taaaaa ......oyunda yok bonus iptal beyler
buradaki kişileri umursamadığı açık ki böyle büroları paylaşıyorKızdırmak için demiyorum ama deneme bonusu yazısını görmeden senin pp yi görünce anlıyorum sövmelik bir şey var orada.
Deneme bonusu bitmis heralde promosyonlarda yok canli destekte yok eklenende yokCanlı destek nasıl birşey normal herkesin sohbeti var
Normalde senin gibi eleştirenlere cevap vermem bile ama sen bi profilime göz gezdir benim açtığım konular sayesinde para çeken yüzlerce kişiyi görürsünburadaki kişileri umursamadığı açık ki böyle büroları paylaşıyor
daha fazlası tam tersini düşünüyor amaNormalde senin gibi eleştirenlere cevap vermem bile ama sen bi profilime göz gezdir benim açtığım konular sayesinde para çeken yüzlerce kişiyi görürsün
Kimsenin ne düşündüğü umrumda değil paylaştığım hiç bir site dolandırıcı değil içim rahat yatirimli olması ya da miktarların düşük olması da umrumda değil illa yararlanan var illa çeken var yatirimsiz da paylaşıyorum yatırımlı da isteyen alır istemeyen almazdaha fazlası tam tersini düşünüyor ama
bunu zaten bende belirttimKimsenin ne düşündüğü umrumda değil
Sen kimseyi umursamıyor demişsin ben böyle düşünenleri umursamıyorum dedim kardeşim ikisi çok farklı şeyler burada kimseyi umursamıyor olsam zahmet edip her deneme bonusunu burada paylaşmam hiç bir yerde yokken ilk sizle buluşturmambunu zaten bende belirttim
anlıyorum hocamSen kimseyi umursamıyor demişsin ben böyle düşünenleri umursamıyorum dedim kardeşim ikisi çok farklı şeyler burada kimseyi umursamıyor olsam zahmet edip her deneme bonusunu burada paylaşmam hiç bir yerde yokken ilk sizle buluşturmam