Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Falc10 200 Freespin Deneme Bonusu (Güncellendi) 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delideli1t

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
892
616
93
Burası bir forum bilgi alışverişi yapılan bir yer açılan hiç bir konu amacının dışında değilse gayet normal ben şahsen adminlerin sitelerin reklamı yapılan konular dışında hiç bir konuyu boş görmüyorum..
sebebine gelince
örneğin x bir siteye konu açılıyor konu başlığı herkese 100 free spin güzel teşekkürler..
Konuya giriyorsun şartlar..
1000 TL yatırım yap 3 ker sola 3 kere sağa çevir sonra...... Neyse sonuç olarak bi domalın demedikleri kalıyor.. böyle bir konunun kime ne faydası var
yeri geliyor 100 TL lazım oluyor.
yeri geliyor 100 TL ile güzel kazanç oluyor.
100 TL diyip geçmeyin umursanmaz bir para olduğu zaman sallıyorsun bir bakmışsın günün sonunda o 100 TL sana olmuş 10 bin

Jugger1910

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
268
99
28
sitede ne canlı destek var ne birşey bok gibi bir site @Shellac konu kilit dolandırıcı site

Ykpdncr

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
83
35
28
Bu konuyu kapatmayan modlar da sitenin yaverleridir....

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,205
1,915
113

Zidane1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,170
528
113
Burası bir forum bilgi alışverişi yapılan bir yer açılan hiç bir konu amacının dışında değilse gayet normal ben şahsen adminlerin sitelerin reklamı yapılan konular dışında hiç bir konuyu boş görmüyorum..
sebebine gelince
örneğin x bir siteye konu açılıyor konu başlığı herkese 100 free spin güzel teşekkürler..
Konuya giriyorsun şartlar..
1000 TL yatırım yap 3 ker sola 3 kere sağa çevir sonra...... Neyse sonuç olarak bi domalın demedikleri kalıyor.. böyle bir konunun kime ne faydası var
yeri geliyor 100 TL lazım oluyor.
yeri geliyor 100 TL ile güzel kazanç oluyor.
100 TL diyip geçmeyin umursanmaz bir para olduğu zaman sallıyorsun bir bakmışsın günün sonunda o 100 TL sana olmuş 10 bin
Aynen kardeş . Ama bazı aveller diyor 100 isteyecek dostun yoksa intihar et. Ne alaka a.q taş atıp kolummu yoruluyor . Hem vakit geçiyor hem cebime böyle kucumsedikleri paralarla aylık bı asgari ücret cebimize giriyor .

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
154,845
192,918
113
Promo Süresi Dolmuştur
🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...