- 11,486
- 4,245
- 113
La Multi demeye çalışıyorsunWasil nerde![]()
Yanlışın var Yahya Çelik
İnanmazsan sor milletew
La Multi demeye çalışıyorsunWasil nerde![]()
AnlamadimLa Multi demeye çalışıyorsun
Yanlışın var Yahya Çelik
İnanmazsan sor milletew
İkide bir bana wasil i soruyorsun. Geçen aktifken sizi aynı kişi sandım dedinAnlamadim
Seni görünce aklıma o geliyor yoksa farklı kişilersiniz ,sorma dersen bir daha sormamİkide bir bana wasil i soruyorsun. Geçen aktifken sizi aynı kişi sandım dedin
Para siliyorlarmışÇeken varmı hiç
10 k oldu kasa yatırmıyalım mı şimdi yaniPara siliyorlarmış
Vallahi bir kişi ödendi yazmış teşekkür etmiş bana bir de benim arkadaşıma davet gelmişti 1000 TL 5.000 çekimli yatırım şartsız O çekti ona da gönderdiler de emin değilim kral iyice bir araştır10 k oldu kasa yatırmıyalım mı şimdi yani
Ödeme geldi kanka eyvallahVallahi bir kişi ödendi yazmış teşekkür etmiş bana bir de benim arkadaşıma davet gelmişti 1000 TL 5.000 çekimli yatırım şartsız O çekti ona da gönderdiler de emin değilim kral iyice bir araştır
geldiğine dair ekran atar mısın sana zahmetÖdeme geldi kanka eyvallah
Aynen bir kişi dedi siliyorçekim yapanlar bi ss atsında görelim
Valla hocam çekimi silinenler ıp muhabbeti olabilir bana ödedi 30 dakika içerisinde bol şanlargeldiğine dair ekran atar mısın sana zahmet
Ya benim arkadaşa da ödendi Bence de onlar Multi ödenmeyenler var bilmiyorum öyle demişti bir iki kişi adamsınValla hocam çekimi silinenler ıp muhabbeti olabilir bana ödedi 30 dakika içerisinde bol şanlar
sen sağol dostum bonusu paylaştığın için ben ödemeyi aldım 2500 tl bonusa göre iyi paraYa benim arkadaşa da ödendi Bence de onlar Multi ödenmeyenler var bilmiyorum öyle demişti bir iki kişi adamsın
Sıkıntı yok Kral ödemiyorlar dedi ya ona ctakildimı Çünkü benim arkadaşıma yanımda ödediler nasıl ödemiyor onu da anlamadım Bir de yatırım şartsız da onunkisen sağol dostum bonusu paylaştığın için ben ödemeyi aldım 2500 tl bonusa göre iyi para
site güzel ödemesi fln da hızlı geldi multi muhabbetıne gırılmedıgı surece öder bu siteSıkıntı yok Kral ödemiyorlar dedi ya ona canım sıkıldı Çünkü benim arkadaşıma yanımda ödediler nasıl ödemiyor onu da anlamadım Bir de yatırım şartsız da onunki
Eyvallah Kral iyi forumlarsite güzel ödemesi fln da hızlı geldi multi muhabbetıne gırılmedıgı surece öder bu site