- 24,049
- 8,144
- 113
O konuya sonradan hiç girmedimNankör say say bitmez, dün senin konuda bir arkadaşa 200 mü 200 küsür mü ne ben attım gördün mü
O konuya sonradan hiç girmedimNankör say say bitmez, dün senin konuda bir arkadaşa 200 mü 200 küsür mü ne ben attım gördün mü
Olsun baba seninki rollingcik oldu destek atalım fedikO konuya sonradan hiç girmedim
Mega cüzdan uygulamasını indir kayıt ol hesabıni aç sonra hesab numaran var onu kopyala sitede çekim yerinde mega cüzdanı seç kopyaladigin numaranı yapıştır oraya 250tl yaz çekimi ver açıklayıcı olmuştur umarımAllah Aşkına bilen biri yazsın nasıl cekecez Bunu
Megapayz cüzdan var ibani köy cekAlllah askina yazarmisiniz Nasıl cekecez Ya Şunu
EyvallahOlsun baba seninki rollingcik oldu destek atalım fedik
Adamsın Kimse yazmıyor ki Kafayı YedimMega cüzdan uygulamasını indir kayıt ol hesabıni aç sonra hesab numaran var onu kopyala sitede çekim yerinde mega cüzdanı seç kopyaladigin numaranı yapıştır oraya 250tl yaz çekimi ver açıklayıcı olmuştur umarım
Çektim simdiIBAN yaz cek
250 için kafayı yeme sen de babaAdamsın Kimse yazmıyor ki Kafayı Yedim
Babaaa benim çekimi iptal ettiler250 için kafayı yeme sen de baba
Sokakta Kalıyorum Baba 250 Benim için nnimet Kumar Bitirdi Hayatımı Anladım mı Baba250 için kafayı yeme sen de baba
Allah yardımcın olsunSokakta Kalıyorum Baba 250 Benim için nnimet Kumar Bitirdi Hayatımı Anladım mı Baba
Nerelisin yardımcı olalımSokakta Kalıyorum Baba 250 Benim için nnimet Kumar Bitirdi Hayatımı Anladım mı Baba
Allah Razı Olsun Kimseyi Bu Durumlara DüşürmesinAllah yardımcın olsun
Eyvallah Teşekkür ediyorum Bu Ödesin Sigaramı Alayım YeterNerelisin yardımcı olalım