- 20,789
- 22,547
- 113
Banada yaptı 😂Bana ödeme yaptı şanslı kişi benim o zaman 🤣🤣🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 936980
Banada yaptı 😂Bana ödeme yaptı şanslı kişi benim o zaman 🤣🤣🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 936980
Yok dostum farklıMegapayz ile EcopayZ aynımı reisler ??
Kaç saatte ödendi dostumBanada yaptı 😂
Benim 4 saat oldu gelen yokBanada yaptı 😂
4 buçuk saat sonra ödenmişKaç saatte ödendi dostum
Eyvallah dostum öder ozaman bizede belirli aralıklarla ödüyorlar mış güvenlik açısından destek öyle diyor4 buçuk saat sonra ödenmiş
Fazlalik bakiyen sıfırlandınmı sıfırlandıysa kesin öderlerEyvallah dostum öder ozaman bizede belirli aralıklarla ödüyorlar mış güvenlik açısından destek öyle diyor
Yok dostum duruyor öyleFazlalik bakiyen sıfırlandınmı sıfırlandıysa kesin öderler
Fazlalik bakiyen sıfırlandınmı sıfırlandıysa kesin öderler
Anladım öderler ya ödemezlersede altı üstü 250 boş koy iyi forumlarYok dostum duruyor öyle
Sağol dostum sanadaAnladım öderler ya ödemezlersede altı üstü 250 boş koy iyi forumlar
TC yi silip hesap nosunu yazBu nasıl iş megapayz çekim verdim ama megapayz hesap numarası yazacak yer yoktu TC yazıyordu sadece bakiye yazdım 250 çekim verdim hesap no yazacak yer yoktu gelmez heralde 😂
Alhaa çekim verdim bile nasıl iptal ettirecem ki tekrar 😂TC yi silip hesap nosunu yaz
Valla desteğe yaz dostumAlhaa çekim verdim bile nasıl iptal ettirecem ki tekrar 😂