- 32,741
- 12,204
- 113
Hep bu sekil olsada kazansakEn sevmediğim şey şimdi rollcü seçmek olacak
Hep bu sekil olsada kazansakEn sevmediğim şey şimdi rollcü seçmek olacak
Sectigin kisileri tebrikler umarim basarili olurlar seninde kesene bereketBeyler üç kişi seçicem atamadığım kişiler kusura bakmasın attığım kişiler rollde başarılı olursa atamadığım arladaşlara atacak
Bekliyoruz kralBeyler üç kişi seçicem atamadığım kişiler kusura bakmasın attığım kişiler rollde başarılı olursa atamadığım arladaşlara atacak
BolsansBeyler üç kişi seçicem atamadığım kişiler kusura bakmasın attığım kişiler rollde başarılı olursa atamadığım arladaşlara atacak
Kesene bereket kardeşimBeyler üç kişi seçicem atamadığım kişiler kusura bakmasın attığım kişiler rollde başarılı olursa atamadığım arkadaşlara atacak
Tebrikler kankaBende tekrar bu konuda role devam edecem
Kesene bereket dost umarım kat kat fazlasıyla geri dönerBeyler üç kişi seçicem atamadığım kişiler kusura bakmasın attığım kişiler rollde başarılı olursa atamadığım arkadaşlara atacak
Kesene bereket dostBeyler üç kişi seçicem atamadığım kişiler kusura bakmasın attığım kişiler rollde başarılı olursa atamadığım arkadaşlara atacak
Ben takip etmedim ama inisiyatif bekliyorum🤣Beyler üç kişi seçicem atamadığım kişiler kusura bakmasın attığım kişiler rollde başarılı olursa atamadığım arkadaşlara atacak
Eyvallah reis kesene bereket iletiyorum dm
Hayırlısı kralBeyler üç kişi seçicem atamadığım kişiler kusura bakmasın attığım kişiler rollde başarılı olursa atamadığım arkadaşlara atacak
Estağfurullah gözü kapalı tamam sorun yok diyorumBeyler üç kişi seçicem atamadığım kişiler kusura bakmasın attığım kişiler rollde başarılı olursa atamadığım arkadaşlara atacak