- 73,993
- 39,289
- 113
Birkaç arkadaş var yanlarına uğrayacağım borç isteyeceğimNereye çıkıyorsun para bulmaya dost bende geleyim
Birkaç arkadaş var yanlarına uğrayacağım borç isteyeceğimNereye çıkıyorsun para bulmaya dost bende geleyim
Bol şans da çok zorluyorsun son 2 ayda kayıp ne kadar Sorması ayıpHızlı bir şekilde yapıp hemen tüyücem
Hayırlı günler dost umarım umduğunu bulursun. Bı koddan biseyden çekim yapıp katlayamadik. Betsilva da 2k duruyor benimdeBirkaç arkadaş var yanlarına uğrayacağım borç isteyeceğim
Benim içinde isteseneBirkaç arkadaş var yanlarına uğrayacağım borç isteyeceğim
Kendimi zor buluyorum😄Benim içinde istesene
Hiç yoklamiyorsun kardeşini arada yoklasan hiç boş kalmazsın da işi bilmiyon senKendimi zor buluyorum😄
Yok Kral Ben öyle gizli gizli dm'lerden milletten para istemem gerek yok Düşünmen yeter adamsınHiç yoklamiyorsun kardeşini arada yoklasan hiç boş kalmazsın da işi bilmiyon sen![]()
Yok para değil geçende dedim sana hatirlanmak mesele kralYok Kral Ben öyle gizli gizli dm'lerden milletten para istemem gerek yok Düşünmen yeter adamsın
Eyvallah düşüncen yeter sıkıntı yok şimdi böyle sıkıntılardayız ya bir anda bir kalkacağım ayağa herkes burada şoka girecek o zaman da ben burada not verdiğim kişilerle irtibatta olacağım😄😄Yok para değil geçende dedim sana hatirlanmak mesele kral
NaberHiç yoklamiyorsun kardeşini arada yoklasan hiç boş kalmazsın da işi bilmiyon sen![]()
Şükür kanka senden naber yakın zamanda wp yazicam sana
İdare eder nolsun takılıyoruz iyi haberlerini bekliyorum 😄Şükür kanka senden naber yakın zamanda wp yazicam sana