- 4,621
- 2,993
- 113
Gusül aldım geldim
Ekli dosyalar
-
186.7 KB Görüntüleme: 32
Bol şansın olsun inşallah gardaşımGusül aldım geldim
Bol şanslar.gusul ü doğru alıp Kuru yer bırakmadın inşallahGusül aldım geldim
Gecmis olsunBugün çok kayıp var yav
Sağol dayı nasılsınGecmis olsun
Evet,Birtane denk getiremedin,,Bugün çok kayıp var yav
Eyw saol idare ediyoruz dostum senin bi ara sansin iyi donmustu ne oldu yine oleSağol dayı nasılsın
1 ayda 100k verdim neredeyse toplam psikolojim çok bozulduEyw saol idare ediyoruz dostum senin bi ara sansin iyi donmustu ne oldu yine ole
Bende ole valla dost 760k param gitti 10 günde kafayı yiycem de az kaldi sanada gecmis olsun1 ayda 100k verdim neredeyse toplam psikolojim çok bozuldu
Hırs çok kötü bişey verdiklerimizi geri alamadık kaç tanesi para çekicem diye borç istedi kimisi öyle istedi hiç biri geri dönmedi sana da geçmiş olsunBende ole valla dost 760k param gitti 10 günde kafayı yiycem de az kaldi sanada gecmis olsun
Bu forumda gönlünden koparsa anca o şekilde dağıtım yapılır borc harç isine girilmez sanal alem sonuçta güven olmuyor kankaHırs çok kötü bişey verdiklerimizi geri alamadık kaç tanesi para çekicem diye borç istedi kimisi öyle istedi hiç biri geri dönmedi sana da geçmiş olsun
He valla tanıdık hariç kimseye bundan sonra atmayı düşünmüyorum sıkışığım şöyle böyle diyorlar utanmasalar bir daha isteyecekler yüzleri de yok bazıları da kazandığım zaman yazıyor kaybedince hiç bir destek göremiyorum amaBu forumda gönlünden koparsa anca o şekilde dağıtım yapılır borc harç isine girilmez sanal alem sonuçta güven olmuyor kanka
Dm kapat dost ilk önce eger güzel kazançların olursa karsilik verecek adamlara sans parasi atarsin sürekli etkinlik ve aktif olan kisiler az çok belli onlar da sana dönüş yaparlar zaten diğer türlü çok mağdur olursunHe valla tanıdık hariç kimseye bundan sonra atmayı düşünmüyorum sıkışığım şöyle böyle diyorlar utanmasalar bir daha isteyecekler yüzleri de yok bazıları da kazandığım zaman yazıyor kaybedince hiç bir destek göremiyorum ama
Vallahi sıkıntıdan gözüme uyku girmiyorDm kapat dost ilk önce eger güzel kazançların olursa karsilik verecek adamlara sans parasi atarsin sürekli etkinlik ve aktif olan kisiler az çok belli onlar da sana dönüş yaparlar zaten diğer türlü çok mağdur olursun
Sabır kanka baska çaresi yok bende 1 saat once eve geçtim ole sokaklarda düşüne dusene geziniyordum eve gidesim bile gelmiyor içimden ama zamanlan gecer hersey zor ama dayanmak lazim sonrası için güzel ders oldu bize slota girip 200betten farm yapıyordum bu paralara alışkın degildim gelince bi anda dengem bozuldu az olsun ama öz olsun bence sabretVallahi sıkıntıdan gözüme uyku girmiyor
Bir an önce vurgun yapıp piyasadan çekilmek nasip olsun bizeSabır kanka baska çaresi yok bende 1 saat once eve geçtim ole sokaklarda düşüne dusene geziniyordum eve gidesim bile gelmiyor içimden ama zamanlan gecer hersey zor ama dayanmak lazim sonrası için güzel ders oldu bize slota girip 200betten farm yapıyordum bu paralara alışkın degildim gelince bi anda dengem bozuldu az olsun ama öz olsun bence sabret
Ben 2 gün önce jakcpottan 500k den fazla aldim çok güzel bi sans yakalamistim 2 günde geri verdim hangi akla hizmet devam ettim bilmiyorum tamda geri çekilecek parayi bulmuştum bi daha o sans gelmez çok zor umarim o sans seni bulur da kurtulursun bu illettenBir an önce vurgun yapıp piyasadan çekilmek nasip olsun bize