Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Farukozturkjk19033 / Kasa 500 Hedef 5 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Farukozturkjk19033

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,621
2,993
113
Bende ole valla dost 760k param gitti 10 günde kafayı yiycem de az kaldi sanada gecmis olsun
Hırs çok kötü bişey verdiklerimizi geri alamadık kaç tanesi para çekicem diye borç istedi kimisi öyle istedi hiç biri geri dönmedi sana da geçmiş olsun

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,365
54,169
113
Hırs çok kötü bişey verdiklerimizi geri alamadık kaç tanesi para çekicem diye borç istedi kimisi öyle istedi hiç biri geri dönmedi sana da geçmiş olsun
Bu forumda gönlünden koparsa anca o şekilde dağıtım yapılır borc harç isine girilmez sanal alem sonuçta güven olmuyor kanka

Farukozturkjk19033

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,621
2,993
113
Bu forumda gönlünden koparsa anca o şekilde dağıtım yapılır borc harç isine girilmez sanal alem sonuçta güven olmuyor kanka
He valla tanıdık hariç kimseye bundan sonra atmayı düşünmüyorum sıkışığım şöyle böyle diyorlar utanmasalar bir daha isteyecekler yüzleri de yok bazıları da kazandığım zaman yazıyor kaybedince hiç bir destek göremiyorum ama

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,365
54,169
113
He valla tanıdık hariç kimseye bundan sonra atmayı düşünmüyorum sıkışığım şöyle böyle diyorlar utanmasalar bir daha isteyecekler yüzleri de yok bazıları da kazandığım zaman yazıyor kaybedince hiç bir destek göremiyorum ama
Dm kapat dost ilk önce eger güzel kazançların olursa karsilik verecek adamlara sans parasi atarsin sürekli etkinlik ve aktif olan kisiler az çok belli onlar da sana dönüş yaparlar zaten diğer türlü çok mağdur olursun

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,365
54,169
113
Vallahi sıkıntıdan gözüme uyku girmiyor
Sabır kanka baska çaresi yok bende 1 saat once eve geçtim ole sokaklarda düşüne dusene geziniyordum eve gidesim bile gelmiyor içimden ama zamanlan gecer hersey zor ama dayanmak lazim sonrası için güzel ders oldu bize slota girip 200betten farm yapıyordum bu paralara alışkın degildim gelince bi anda dengem bozuldu az olsun ama öz olsun bence sabret

Farukozturkjk19033

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,621
2,993
113
Sabır kanka baska çaresi yok bende 1 saat once eve geçtim ole sokaklarda düşüne dusene geziniyordum eve gidesim bile gelmiyor içimden ama zamanlan gecer hersey zor ama dayanmak lazim sonrası için güzel ders oldu bize slota girip 200betten farm yapıyordum bu paralara alışkın degildim gelince bi anda dengem bozuldu az olsun ama öz olsun bence sabret
Bir an önce vurgun yapıp piyasadan çekilmek nasip olsun bize

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,365
54,169
113
Bir an önce vurgun yapıp piyasadan çekilmek nasip olsun bize
Ben 2 gün önce jakcpottan 500k den fazla aldim çok güzel bi sans yakalamistim 2 günde geri verdim hangi akla hizmet devam ettim bilmiyorum tamda geri çekilecek parayi bulmuştum bi daha o sans gelmez çok zor umarim o sans seni bulur da kurtulursun bu illetten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...