Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Farukozturkjk19033 / Kasa 600 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Farukozturkjk19033

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,621
2,993
113
Dostlar desteğiniz için sağolun az daha komutan ceza yazıyordu telefonla yakaladı zar zor ikna ettim emeğiniz için sağolun adıma görevden sonra devam edecem saat 10 da koğuşta oluyorum kusura bakmayın terhisime az kaldı ceza yemek istemiyorum 🙏🏻

ahmetc10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,416
7,837
113
Dostlar desteğiniz için sağolun az daha komutan ceza yazıyordu telefonla yakaladı zar zor ikna ettim emeğiniz için sağolun adıma görevden sonra devam edecem saat 10 da koğuşta oluyorum kusura bakmayın terhisime az kaldı ceza yemek istemiyorum 🙏🏻
tmmdır reisim no problem

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,801
20,177
113
🙏🙄 Hayırlı tezkereler gardasim benim dikkat et

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,854
3,812
113
Sen ceza yeme yeter gerisi önemli değil gardasim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...