Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fatih190705 / Kasa 7K Hedef 30K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,801
20,177
113
Dost basket verim sana ya da furbol
Güzel kardeşim şanslı olabilseydin kendin bir şeyler yapardın ve bu kötü durumda olmazdın dimi maç vereyim vs bırak lütfen adamın kendi şansına mani olma ,olmaz kendini daha kötü hissedersin ,az önce ki paylaşımını okudum 18 yaşındaki genç biri için çok vahim durumun bir an önce var geç buralardan yaşım 36 bak iyi bir şey değil..

srknshyl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,818
1,114
113
Sağlam bi maç seçmek lazım

mehmettx1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
496
175
43
Güzel kardeşim şanslı olabilseydin kendin bir şeyler yapardın ve bu kötü durumda olmazdın dimi maç vereyim vs bırak lütfen adamın kendi şansına mani olma ,olmaz kendini daha kötü hissedersin ,az önce ki paylaşımını okudum 18 yaşındaki genç biri için çok vahim durumun bir an önce var geç buralardan yaşım 36 bak iyi bir şey değil..
Reis adam isteseydi verecektim diğer.konuda haklısın batakliktayim ben hep gözüm doymadigi için kaybettim

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,801
20,177
113
Reis adam isteseydi verecektim diğer.konuda haklısın batakliktayim ben hep gözüm doymadigi için kaybettim
İşte sorun orada başlıyor kardeşim sabır ve azla yetinmesini bilmez bu illete düşen hep daha fazlasını ister ,o yüzden gençliğin baharında var git buralardan gün gelir anlarsın beni..😔🙏

Fatih190705

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
80
113
33
Oynamadım içime sinmiyor şuan hiç bir maç acelem yok bekleyecem biraz belki yine son çeyrek indiana maçına üst oynarim

Fatih190705

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
80
113
33
58.5 girecem indiana maçına oynamadım yine 60 üst yapacaklar galiba

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,659
14,382
113
Hadi dost umarım hedefe ulaşırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...