- 1,337
- 612
- 113
Galabet öder ama uzun sürüyor + sahte siteleri cok var kendileri dusuruyor tuzaga sahsi gorusum ben yatırım yapmamGalabet bu parayı ödememek için seni vurdurmaz umarım.
Galabet öder ama uzun sürüyor + sahte siteleri cok var kendileri dusuruyor tuzaga sahsi gorusum ben yatırım yapmamGalabet bu parayı ödememek için seni vurdurmaz umarım.
Son 1 kornere won ✅🙏Çok inadım çok kaybetmeyi asla sevmem Ekli dosyayı görüntüle 926858
YanjBelki o 13bin 50000 olcak nbarrr
Hahaha demekki kansizSen önce o nickini degiştir öne öyle kansız
Adamin kuponu gelmis sen son 1 korner diyosunSon 1 kornere won ✅🙏
Ben ıroni yaptım dostum.yuksek havale ödemeleri aliyolar artık bu parayı herkes öder.Galabet öder ama uzun sürüyor + sahte siteleri cok var kendileri dusuruyor tuzaga sahsi gorusum ben yatırım yapmam
Bak bakalım gelmişmi 😃😃Adamin kuponu gelmis sen son 1 korner diyosun
😄😄😄Bak bakalım gelmişmi 😃😃
Adam 2.konuyu actı diğer yerde kuponu paylasalı 2/3 saat oldu 😃😃Adamin kuponu gelmis sen son 1 korner diyosun
Mac daha yeni bittiAdam 2.konuyu actı diğer yerde kuponu paylasalı 2/3 saat oldu 😃😃
Geldi sert oynuyolar kirmizi an meselesiSon faul ya gelmesse yazlık kına yakar
Nice faul değil ama korner geldi city 20 kornerdr suan 8/12 😃😃😃
Ee tamam işte sen neyin son 1 kornere won diyosunNice faul değil ama korner geldi city 20 kornerdr suan 8/12 😃😃😃
Ya kupona baksna sen 😃😃 @fatih1983 nediyor bu arkadaş 🤔😃😃Ee tamam işte sen neyin son 1 kornere won diyosun
YokKupondaki maçların her 2 devresi için 2 ayrı konu mu açtın ?
Geldi tebrikler
Tebrikler gardaslik daim olsn 🧿✋Çok inadım çok kaybetmeyi asla sevmem Ekli dosyayı görüntüle 926858