Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı fatih1983 | Bu Kupon Gelir Mi

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Hala banka kaynaklı diyorlar temsilci 1saattir cvb vermiyor

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Canlı destek papağan gibi aynı şeyleri söylüyor duruyor hep banka ve altyapı suçlu yazıklar olsun

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,576
1,471
113
Kod kovalarken ayıp değil
Ben hiç bir zaman burda kod kovalamadım bu bir ben telegram da çok grup sildim bırtek kodtine da kod alıyorum orayı takıp ediyorum hergün kod paylasıyor 7/24 bu ıkı ön gün sonra doğum günü bakalım ne hediye gelir geçen yıl ön bıne yakın hediye atıldı jojo ıkı k holigan 5 k diğerleri ni hatırlamıyorum betciopiçi o kadar yatırım vardı arayıp 300 tl ekletcegını söyledi sövdüm içlere kapattım üstüne telefonu

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Ben hiç bir zaman burda kod kovalamadım bu bir ben telegram da çok grup sildim bırtek kodtine da kod alıyorum orayı takıp ediyorum hergün kod paylasıyor 7/24 bu ıkı ön gün sonra doğum günü bakalım ne hediye gelir geçen yıl ön bıne yakın hediye atıldı jojo ıkı k holigan 5 k diğerleri ni hatırlamıyorum betciopiçi o kadar yatırım vardı arayıp 300 tl ekletcegını söyledi sövdüm içlere kapattım üstüne telefonu
Afferim

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,740
24,720
113
Söyle bizde bilek
Bunlar ödüyor sende yada onun bankasında sıkıntı olduğunda geri iade oluyor para eğer ki hesapları bloke olduysa haftaici yani pazartesi hesap sahibinin blokeyi kaldırmak için bankaya gitmesi gerekiyor ki hesap özetin e bakabilsinler aynısı başıma geldi bi cumartesi günü pazartesi günü mesai saatlerinde farklı iban isteyip göndermişlerdi

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,246
20,827
113
Aynısı bana olmuştu 12 saat içinde çözüldü sorun aranma talebi oluştur ve müşteri temsilcisine anlat durumu hallediyor iki dakikada

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Bunlar ödüyor sende yada onun bankasında sıkıntı olduğunda geri iade oluyor para eğer ki hesapları bloke olduysa haftaici yani pazartesi hesap sahibinin blokeyi kaldırmak için bankaya gitmesi gerekiyor ki hesap özetin e bakabilsinler aynısı başıma geldi bi cumartesi günü pazartesi günü mesai saatlerinde farklı iban isteyip göndermişlerdi
Bugün gün boyunca bu yalanlarla bni oyaladılar ayrıca canlı destek şunu diyor Screenshot_2026-04-17-21-05-12-447_com.android.chrome.jpg

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
3,716
113
Valla siteyi savunmuyorum tabi de hesaba erisimleri yoksa doğru söylüyorlar pazartesi anca çözülür senin işin
hesaba erisimleri yoksa baska hesaptan gondersınler. sanki son paralarıymış gibi o hesabı beklemek çirkeflikten baska bır sey değil.
müsterini bu sekılde magdur etmeye ne hakkın var
alayı köylü kafasıyla calısıyor bu sitelerin. banane arkadas senın hesabından, kımden yolladıgından