- 18,291
- 9,956
- 113
Doğru puhahahKanuni yoksa metings var
Doğru puhahahKanuni yoksa metings var
Kardeşim bi kupon daha yaptım 4000 TL Real Madrid 178.5üst bu 2kupom gelirse sadece Sana 500 atacamHer yerde 500 tane gol var taclarla ne işin var kral ya
bol şansGelirse 1kişi 250 TL Ekli dosyayı görüntüle 959182
Bol şanslar kral hepsi gelir umarımKardeşim bi kupon daha yaptım 4000 TL Real Madrid 178.5üst bu 2kupom gelirse sadece Sana 500 atacam
Saol kardeşim daha fazlasını hakediyorsunda gidip ele atacagıma sana faydam olsun eyvallahBol şanslar kral hepsi gelir umarım
Eyvallah hemşerim şansın bol olsunSaol kardeşim daha fazlasını hakediyorsunda gidip ele atacagıma sana faydam olsun eyvallah
SaolEyvallah hemşerim şansın bol olsun
Real tamamKardeşim bi kupon daha yaptım 4000 TL Real Madrid 178.5üst bu 2kupom gelirse sadece Sana 500 atacam
Digeri 2taç kaldı sen şimdiden Ibn atReal tamam
Güzel yakalamışsın tebrikler geldi gibiGelirse 1kişi 250 TL Ekli dosyayı görüntüle 959182
Attım kral sağolasın kesene bereket taç ta gelir umarımDigeri 2taç kaldı sen şimdiden Ibn at
Babacan bu iş zeka işi biraz o yüzden metings gibiler kazanamıyorGüzel yakalamışsın tebrikler geldi gibi
Birazda şans olacak insandaBabacan bu iş zeka işi biraz o yüzden metings gibiler kazanamıyor
Geldi zaten sonuçlansın çekim vereyim atayımAttım kral sağolasın kesene bereket taç ta gelir umarım
Şans zekaBirazda şans olacak insanda
Eyvallah kral şansın bol olsun 🙏Geldi zaten sonuçlansın çekim vereyim atayım
Tebrik ederim geldi şans hep bizimle olsunŞans zeka
Fenaaa zeuaŞans zeka