Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling fatih1983 / Kasa 10K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,893
35,438
113
Evet arkadaşlar galabet ödememi yapmadı amma hani derler ya vardır herşeyde bir hayır belkide gala ödeseydi dün 3000tl ile başladığım yola ödenmesi gereken borçları kapatamayacaktım ve kapattım galadan gelecek olan tüm borçlarımın yarısını kapatacak bu rollerde diger yarısını çıkartıp 3 arkadaş a 3*1000 göndercem belkide çok istediğim bu pislik işten kurtulup kendime yeni sayfa açacağım darısı herkese inşallah kasa 10000 hedef 40000 birazdan başlarız.
Bolşanslar

Nazo987

Feleğe Dayandım Gülümmm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,951
3,461
113
Evet arkadaşlar galabet ödememi yapmadı amma hani derler ya vardır herşeyde bir hayır belkide gala ödeseydi dün 3000tl ile başladığım yola ödenmesi gereken borçları kapatamayacaktım ve kapattım galadan gelecek olan tüm borçlarımın yarısını kapatacak bu rollerde diger yarısını çıkartıp 3 arkadaş a 3*1000 göndercem belkide çok istediğim bu pislik işten kurtulup kendime yeni sayfa açacağım darısı herkese inşallah kasa 10000 hedef 40000 birazdan başlarız.
bol şanss

Mhakca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,073
2,530
113
Strasbourg dakika 5 henuz korner yok

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,554
818
113
Bol sans

Mhakca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,073
2,530
113
Fransa maci hareketli baya korner gol kart her seye acik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...