- 15,868
- 13,090
- 113
Aktasa bak 10saniyede 4yorum yapmis. Alamasa intihwr ederÇok uzun reis 3 kişi takip etse 4 saat ödül alamasa üzülür kupon senin kupon tabi bizi baglamaz
Aktasa bak 10saniyede 4yorum yapmis. Alamasa intihwr ederÇok uzun reis 3 kişi takip etse 4 saat ödül alamasa üzülür kupon senin kupon tabi bizi baglamaz
Şimdi 6 old knk bnde oraya bkyrmFlashscore da 5 faul dost
BiterimAktasa bak 10saniyede 4yorum yapmis. Alamasa intihwr eder
Evet dost smdi 6 olfu kaldi 7Şimdi 6 old knk bnde oraya bkyrm
Jwhwhwwhe haksizlikkkk varrrrr diye ortalığı velveleye verebilirdiAktasa bak 10saniyede 4yorum yapmis. Alamasa intihwr eder
Faul 12 olunca geliyor sanırım knk bnmi yanlş biliyrmEvet dost smdi 6 olfu kaldi 7
Kalan 6 12 faul toplam sizi düzeltmekten takip edemiyorumEvet dost smdi 6 olfu kaldi 7
Heh bnde onu m m ettim en az 12 olunca kupon geliyor ztn iyi yanll bilmiyormuşumKalan 6 12 faul toplam sizi düzeltmekten takip edemiyorum
Kalan 6 faulHeh bnde onu m m ettim en az 12 olunca kupon geliyor ztn iyi yanll bilmiyormuşum
Haksızlık var ise bunu belirtmem yanlis bisey miJwhwhwwhe haksizlikkkk varrrrr diye ortalığı velveleye verebilirdi
5 kişi takip edip 1 kişi ödül alacaksa kalan 4 kişi bunu dememeli ama 3 kişi takip edip 3 kişi ödül denilip ödül alamazsan doğrudurHaksızlık var ise bunu belirtmem yanlis bisey mi
Ee orası oyle tabi ama bazen bazı konularda haksızlık oluyor valla dost5 kişi takip edip 1 kişi ödül alacaksa kalan 4 kişi bunu dememeli ama 3 kişi takip edip 3 kişi ödül denilip ödül alamazsan doğrudur
Bol şandların olsun dostum🍀🙏2*1000 TL 1000in sahibi belli diger 1000 için takip eden etsin Ekli dosyayı görüntüle 961705
He ya iy dann gelmesi lazmdı normaldeHakemde dokunsa faul verirler normalde bgun verniyo
Aktas hic oyle bir insan degil odul alsada yarisini sana atar misalAktasa bak 10saniyede 4yorum yapmis. Alamasa intihwr eder
Cömert kalplim 👉👈Aktas hic oyle bir insan degil odul alsada yarisini sana atar misal