- 18,490
- 10,129
- 113
He valla tam bir domuz kurtulduk sonundaSen kralsın bu domuz ikimize bela oldu
He valla tam bir domuz kurtulduk sonundaSen kralsın bu domuz ikimize bela oldu
Para istemeye geldimi öyle kibar öyle kibar vermedinmi canavara dönüşüyor ibnBen banlattim küfür tehdit etti
Yok ben buna oyun kurdum dedim 12 k kazandım diye buda hemen istedi ben kimseyi biri var formda onun haricinde bildirmemde bu domuza kafayı taktimHer isteyene mi öyle yapıyon la
Bakın tam sayı senin dediğin gibi puahhaPara istemeye geldimi öyle kibar öyle kibar vermedinmi canavara dönüşüyor ibn
Sen ne kadar akıllısın la Ahmet Güzel taktikYok ben buna oyun kurdum dedim 12 k kazandım diye buda hemen istedi ben kimseyi biri var formda onun haricinde bildirmemde bu domuza kafayı taktim
Bol sand2*1000 TL 1000in sahibi belli diger 1000 için takip eden etsin Ekli dosyayı görüntüle 961705
Tabi abi bu domuzlar haddini bildirmek gerekSen ne kadar akıllısın la Ahmet Güzel taktik
Gelecek ins dost sorunsuzSon 5 faul
Antep kurdu nasıl tongaya düşürmüşBakın tam sayı senin dediğin gibi puahha
İnş knk gelsin tabi fener birz çirkefleşse güzel olacakGelecek ins dost sorunsuz
Tabi abi yürüsün gitsin bizle ugrasmasim bol şanslar ben gidem kod kovaliyam yarın borç ödeme günü rastgeleAntep kurdu nasıl tongaya düşürmüş
Varsa Banada at kod AhmetTabi abi yürüsün gitsin bizle ugrasmasim bol şanslar ben gidem kod kovaliyam yarın borç ödeme günü rastgele