- 89,059
- 17,952
- 113
Helal dost umarım olurKardeşim saol ben bitti demeden bitmez galabete 3000 attım 5700oldu m.city 20.5faul Fransa ligi kupa maçı 8.5üst glrse sana sadece 500atcagım normalde kimseye atmayacaktım
Helal dost umarım olurKardeşim saol ben bitti demeden bitmez galabete 3000 attım 5700oldu m.city 20.5faul Fransa ligi kupa maçı 8.5üst glrse sana sadece 500atcagım normalde kimseye atmayacaktım
Eyw dost kupon at takip eder bakarm🙏😊Kardeşim saol ben bitti demeden bitmez galabete 3000 attım 5700oldu m.city 20.5faul Fransa ligi kupa maçı 8.5üst glrse sana sadece 500atcagım normalde kimseye atmayacaktım
Bol şanslar tekrar bu sefer kazanKardeşim saol ben bitti demeden bitmez galabete 3000 attım 5700oldu m.city 20.5faul Fransa ligi kupa maçı 8.5üst glrse sana sadece 500atcagım normalde kimseye atmayacaktım
Yeşilensin kral 🙏✅️
Diğeri basketden gitmiş kayıp sadece 12 farkdan 2 dk 21 oldu adilerKupon bu
Şike işte ne diyesin maç açılmış fark ölümüne defans yaptılar talimat o yöndeymişDiğeri basketden gitmiş kayıp sadece 12 farkdan 2 dk 21 oldu adiler
Normalde bırakırdı şerefsizler neyse sağlık olsun umarım bu gelirŞike işte ne diyesin maç açılmış fark ölümüne defans yaptılar talimat o yöndeymiş
Bu son kupon gelir kral guzel kuponŞike işte ne diyesin maç açılmış fark ölümüne defans yaptılar talimat o yöndeymiş
Sen kocaelilimisin önce farketmedim geçen oevladının biri beni dolandırdı darıcadan a101den halı yıkama almış hadi kart ile onu belki bulamam ama ettigşm küfürler ona ytrBu son kupon gelir kral guzel kupon
Kocaeli izmitliyim dost nasıl, dolandırdı anlamadım burdan birimiSen kocaelilimisin önce farketmedim geçen oevladının biri beni dolandırdı darıcadan a101den halı yıkama almış hadi kart ile onu belki bulamam ama ettigşm küfürler ona ytr
Betvakti iyi midir dostum, şartı nedir bakıcam açalım bi rollRoket var betvakti var %100 Bonus veriyor
13 sene oralarda kaldım , çevrem geniş , isim cisim nedir bakalım dostumSen kocaelilimisin önce farketmedim geçen oevladının biri beni dolandırdı darıcadan a101den halı yıkama almış hadi kart ile onu belki bulamam ama ettigşm küfürler ona ytr
Evet burdan biri reyna05 kullanıcı adı hadi kart bozdum parayı atmadüı o.çKocaeli izmitliyim dost nasıl, dolandırdı anlamadım burdan birimi
Darıca reyna05 rumuzlu p.ç ismini söylermi hiç13 sene oralarda kaldım , çevrem geniş , isim cisim nedir bakalım dostum
Yapma ya eski uye falanmı ki nasıl guvendin be dost uzuldım valla geçmiş olsunEvet burdan biri reyna05 kullanıcı adı hadi kart bozdum parayı atmadüı o.ç
34 msj olan arkasmı🤔Evet burdan biri reyna05 kullanıcı adı hadi kart bozdum parayı atmadüı o.ç
Ya bi anlık saflıga geldi işler yogundu düşünmeye zaman olmadı şuan elime geçse parçalarım o dereceYapma ya eski uye falanmı ki nasıl guvendin be dost uzuldım valla geçmiş olsun