- 48,801
- 20,177
- 113
Sende haklısın dostum, para akışı nasıl oldu çok vakıf olamadım konunun ortasına geldim ama , konuşuruz seninle bu konuyu bol şansların olsun🙏🍀Darıca reyna05 rumuzlu p.ç ismini söylermi hiç
Sende haklısın dostum, para akışı nasıl oldu çok vakıf olamadım konunun ortasına geldim ama , konuşuruz seninle bu konuyu bol şansların olsun🙏🍀Darıca reyna05 rumuzlu p.ç ismini söylermi hiç
Galiba 34mesajı neredn gördün34 msj olan arkasmı🤔
Buyuk mevlamı şikayet etseydn onu adminlere engellesinler banlasınlar suresiz ne kahpe ler var 3/5icin kendilerini dusurenYa bi anlık saflıga geldi işler yogundu düşünmeye zaman olmadı şuan elime geçse parçalarım o derece
SaolSende haklısın dostum, para akışı nasıl oldu çok vakıf olamadım konunun ortasına geldim ama , konuşuruz seninle bu konuyu bol şansların olsun🙏🍀
5000 TL süresiz bankandı oçBuyuk mevlamı şikayet etseydn onu adminlere engellesinler banlasınlar suresiz ne kahpe ler var 3/5icin kendilerini dusuren
Uzuldum valla dostum tekrar dan geçmis olsun 🙏 sadakatan olsun allahından bulsun5000 TL süresiz bankandı oç
%100 frebet veriyor dostBetvakti iyi midir dostum, şartı nedir bakıcam açalım bi roll
Tamamdır dostum güncel 464 olsa gerek%100 frebet veriyor dost
Aynen 464Tamamdır dostum güncel 464 olsa gerek
🙏🥰Aynen 464
Yok be 100/100frrebt%100 frebet veriyor dost
Taraftar bonusu varYok be 100/100frrebt
Bol şanslar abi
Takipsiz kupon o zamanKardeşim saol ben bitti demeden bitmez galabete 3000 attım 5700oldu m.city 20.5faul Fransa ligi kupa maçı 8.5üst glrse sana sadece 500atcagım normalde kimseye atmayacaktım
Aramadan baktım kullanıcı adına 34 msj var cumartesi son gorulme dogruysaGaliba 34mesajı neredn gördün