maaş yatıyor knka memurlara 2 saat sonra2saat sonra roll açacağım 4000kasa 3adım yapacagım 1kişi 1000tl atacagım şuan işim var herkese kolay gelsin bol şanslar
Takipteyiz ins gelir2saat sonra roll açacağım 4000kasa 3adım yapacagım 1kişi 1000tl atacagım şuan işim var herkese kolay gelsin bol şanslar
bol şanslar2saat sonra roll açacağım 4000kasa 3adım yapacagım 1kişi 1000tl atacagım şuan işim var herkese kolay gelsin bol şanslar
Memur degilim işim var 2saat sonra bitecekmaaş yatıyor knka memurlara 2 saat sonra
Haydi bakalım 👍🏾Memur degilim işim var 2saat sonra bitecek
he tmm knka o zman biz bekliyoz burdaMemur degilim işim var 2saat sonra bitecek
Bol sans bro2saat sonra roll açacağım 4000kasa 3adım yapacagım 1kişi 1000tl atacagım şuan işim var herkese kolay gelsin bol şanslar
İnşallah olurr hayırlısıMmeur degilim isimde yok maasimda yok ben nasıl yasiyom la bende şairdi mi simdi
Olmaz kardeşim bizden bişi daha sonumuzu bekliyoz hayırlısiİnşallah olurr hayırlısı
Bol şanslar saati mi kurdum bekliyorum2saat sonra roll açacağım 4000kasa 3adım yapacagım 1kişi 1000tl atacagım şuan işim var herkese kolay gelsin bol şanslar
Nefes alıyorsan yaşıyorsun demektirMmeur degilim isimde yok maasimda yok ben nasıl yasiyom la bende şairdi mi simdi
bol şans şimdiden2saat sonra roll açacağım 4000kasa 3adım yapacagım 1kişi 1000tl atacagım şuan işim var herkese kolay gelsin bol şanslar
mum yaktım sönmesini beklıyorumBol şanslar saati mi kurdum bekliyorum
Bol şans2saat sonra roll açacağım 4000kasa 3adım yapacagım 1kişi 1000tl atacagım şuan işim var herkese kolay gelsin bol şanslar
Bol şanslar2saat sonra roll açacağım 4000kasa 3adım yapacagım 1kişi 1000tl atacagım şuan işim var herkese kolay gelsin bol şanslar
Bol şanslar2saat sonra roll açacağım 4000kasa 3adım yapacagım 1kişi 1000tl atacagım şuan işim var herkese kolay gelsin bol şanslar