Atın DM ye çekim gelsin atayımiban mı atacaz aga
Atın DM ye çekim gelsin atayımiban mı atacaz aga
Devam edecn mi, bugunluk sonmu kral 😇😊Atın DM ye çekim gelsin atayım
Dost kbkma bende biliyorum takip ettin ama sana bş ara attım ama senin için bi roll daha açarım aç dersen sıkıntı yokDost eyvallah ama nasıl ne zaman keşke söylesen takşp eden bir bendim 5 saattir sonra drogba meyse
Kral çevresine atıyor işte takip edene atıcam demedi adamDost eyvallah ama nasıl ne zaman keşke söylesen takşp eden bir bendim 5 saattir sonra drogba meyse
La bosver abş yaptığı hoş mu adamın sence bi kere attım diyor belki geçen sene atmıştır neyse sorun yok yazarız herşeyi 500 tl ile mi ölcem giden 4 saatime yazık düzgünce baksa ilk başta bi ben takşp etmişim zatenDevam edecn mi, bugunluk sonmu kral 😇😊
Ben attığım kişi yi bilirim kardeş hafıza kuvvetli merketme20 marta kadar olan mesajlara bakıyorum atmamışsın böyle bir bahanen var 7 saattir neden ben buradayım şaka gibi kardeşim bu nasıl iş
Tebrikler kesene bereketAtın DM ye çekim gelsin atayım
Eskiden atmıstır dost bizede belki 5ay falan olmuştur ödül ondan oyle diyordur😊😇20 marta kadar olan mesajlara bakıyorum atmamışsın böyle bir bahanen var 7 saattir neden ben buradayım şaka gibi kardeşim bu nasıl iş
Bnm çevrem yok bro inanKral çevresine atıyor işte takip edene atıcam demedi adam
Taşşak geçiyor işin dpgrusu çevreden ziyadeKral çevresine atıyor işte takip edene atıcam demedi adam
İnan öyle degilBen de takip ettim ama forumda roll kazançları kendi aralarında dönüyorlar
Ya çevrem dediğim rollerde sohbet ettikleri daha önce gördükleri falanBnm çevrem yok bro inan
Yok kardeşim bu arkadaşları yeni gördümYa çevrem dediğim rollerde sohbet ettikleri daha önce gördükleri falan
Kötü anlamda demiyorum kral roll yapan roll yapan birisine ödül veriyorki o da roll açsınİnan öyle degil
Kızmma be senin için roll açacağımŞu forumda kendimden başka kimsenin hakkıyla rol yaptığını düşünmem hakkımda 1 kişi şikayet ediyorsa da gelsin hesabını vereyim abi tek tek açar herkesim yazdogo mesaj sayısına kadar yazarım hak hukuğa uygun hareket ederim Allah’a şükür neyse rast gelsin
OkKötü anlamda demiyorum kral roll yapan roll yapan birisine ödül veriyorki o da roll açsın
Dost arkadas haklı fha once verdin diye baskaları secmene tabi birsey demem karsr senin ama arkadası bence es geçme emek vermiş takip etmis sonucta 500 seni yıkmaz diye düşünüyorum yinede karar senin🙏😊Yok kardeşim bu arkadaşları yeni gördüm