- 38,052
- 20,305
- 113
Yok adminler de ulaşamıyor buranın desteğine 5 günde 1 gelip cevap veren tayfaKnka virüs bet deglmi burda sponsor sen adminlele konus dm at dha cabuk cozersn
Yok adminler de ulaşamıyor buranın desteğine 5 günde 1 gelip cevap veren tayfaKnka virüs bet deglmi burda sponsor sen adminlele konus dm at dha cabuk cozersn
Mantıklı sponsorsa yaz admine onko dogru siyo knkKnka virüs bet deglmi burda sponsor sen adminlele konus dm at dha cabuk cozersn
İsim değişklignden sonra zaten sıctı bunlar knkYok adminler de ulaşamıyor buranın desteğine 5 günde 1 gelip cevap veren tayfa
Ondan öncede çok iyi değillerdi bence destek konusundaİsim değişklignden sonra zaten sıctı bunlar knk
Anlatıyorum 2fa aktıf sende tamam ama sonrasında baskası aktıf etmıs 2fa senınkknı ıptal edıp ondakı kod dogru kod sendekı eskı kodBana şunu bilen biri cvb versşn 2fa kod geliyor giriyorum hatalı kod diyor
Yani 2üfa yı mail atıp iptal edecemAnlatıyorum 2fa aktıf sende tamam ama sonrasında baskası aktıf etmıs 2fa senınkknı ıptal edıp ondakı kod dogru kod sendekı eskı kod
Kımlkm felan selfeı atman lazımYani 2üfa yı mail atıp iptal edecem
Knk nerde kötü site var sana denk geliyor ya cımbızlamı çekiyon inş halledersin bian önceUlan bu sitede nerden oynadım AMK virüs olmuş
Dost her sitede sorun yaşıyorsun vallaUlan bu sitede nerden oynadım AMK virüs olmuş
🖋Kalem arıyorum
Ayakkabı boyasıyla yazKalem arıyorum
Kalem yok diyor ayakabı boyası nerden olsun🤣🤣🤣Ayakkabı boyasıyla yaz
Bi koşu bakkala git gel knkKalem arıyorum
Bence kasaba gitsinBi koşu bakkala git gel knk