- 49,330
- 54,138
- 113
Sil o kaydettiğin siteyi yeniden 2 fa açıp okut benim de başıma geliyor bazenBana şunu bilen biri cvb versşn 2fa kod geliyor giriyorum hatalı kod diyor
Sil o kaydettiğin siteyi yeniden 2 fa açıp okut benim de başıma geliyor bazenBana şunu bilen biri cvb versşn 2fa kod geliyor giriyorum hatalı kod diyor
Adam kasaba gitti kalem almaya durSil o kaydettiğin siteyi yeniden 2 fa açıp okut benim de başıma geliyor bazen
Şurayı da kilitlesene reis adamın muhabbeti baydı harbiden. Güldük eğlendik yeter gece 12 oldu
@MR.YK bedduası mı tuttu adamı😀🤣Adam kasaba gitti kalem almaya dur
Hangi adam ben göremiyorum@MR.YK bedduası mı tuttu adamı😀🤣
Dümenmi hersey diyosun🤔😇Hangi adam ben göremiyorumkasabın verdiği kalemin mürekkebi yokmuş şimdi de inşaata gitmiş bulmaya
İnşaattan geldiğinde sorarsın agaDümenmi hersey diyosun🤔😇
La kop git burdan benim ugraştıgım şeye bak 500tl için sana para Mara yok kaybolHangi adam ben göremiyorumkasabın verdiği kalemin mürekkebi yokmuş şimdi de inşaata gitmiş bulmaya
fglşkjsfhjsjşhsjşhşjshjşks mürekkep buldun muLa kop git burdan benim ugraştıgım şeye bak 500tl için sana para Mara yok kaybol
Kiriz tutmus gibi seni knka 🤣🤣 neyse bakalm son durum ne olack😉😇İnşaattan geldiğinde sorarsın aga
La yok ne krizi adam taştaş geçiyo görmüyon mu ciddiye alıp dinliyoruz bideKiriz tutmus gibi seni knka 🤣🤣 neyse bakalm son durum ne olack😉😇
Bunlar senden ne istiyor knkLa kop git burdan benim ugraştıgım şeye bak 500tl için sana para Mara yok kaybol
Knka adam atmıs wp konusmasımı falan zamanında cok, 1500 2000 gibi dagıtımlarıda yaptı 500 icin bunu yapacgnı düşünmüyorm ben kendi düşüncm bu bilmyorm😇🙏La yok ne krizi adam taştaş geçiyo görmüyon mu ciddiye alıp dinliyoruz bide![]()
500 için değil mesele zaten. 500ünün bir tarafına koyayım. Üsluba baksanaKnka adam atmıs wp konusmasımı falan zamanında cok, 1500 2000 gibi dagıtımlarıda yaptı 500 icin bunu yapacgnı düşünmüyorm ben kendi düşüncm bu bilmyorm😇🙏
Ulan boş beleş 2gündür dolandırıldı yorum sen 500tl için yırttın kendini terbiyesiz sana para yok konumdan defol yorum yapmaLa yok ne krizi adam taştaş geçiyo görmüyon mu ciddiye alıp dinliyoruz bide![]()
Kardeşim ben kimse degilim ben şuan ugraşıyorum parayı çekip atayım ayıp olmasın şu meymenetsiz yazdığına BK şuann paramla ugraşmam gerek buraya yazıyorumKnka adam atmıs wp konusmasımı falan zamanında cok, 1500 2000 gibi dagıtımlarıda yaptı 500 icin bunu yapacgnı düşünmüyorm ben kendi düşüncm bu bilmyorm😇🙏
Kalem arıyorum var mı konudaki birindeUlan boş beleş 2gündür dolandırıldı yorum sen 500tl için yırttın kendini terbiyesiz sana para yok konumdan defol yorum yapma