Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling fatih1983 | Kasa 4K Hedef 18K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onkooo411

💚🖤Kocaelispor💚🖤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,296
5,265
113
Ulan boş beleş 2gündür dolandırıldı yorum sen 500tl için yırttın kendini terbiyesiz sana para yok konumdan defol yorum yapma
Dost nacizane fikrm her siteye girme oynama bu tarz olaylar genel de cok site değişimnde oluyor saglam bi tane sitede oyna devam et bak keyfine

onkooo411

💚🖤Kocaelispor💚🖤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,296
5,265
113
Kardeşim ben kimse degilim ben şuan ugraşıyorum parayı çekip atayım ayıp olmasın şu meymenetsiz yazdığına BK şuann paramla ugraşmam gerek buraya yazıyorum
Dostum sen işini çöz paranı kurtar buraya sonra gelir konusursun fazla takma sanal alem bura 😉😊

Volkanfb

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,348
401
83
Kaç yaşındasınız çocuk gibi kavga mı ediyorsunuz cidden

Volkanfb

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,348
401
83
Ciddi bir mesele de yok üstelik

onkooo411

💚🖤Kocaelispor💚🖤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,296
5,265
113
Sonunun bir yere varacağı yok. Benim ne zaman ban yediğimi gördün ki? Ban yiyecek bir şey yapmadım yapmam. Mesela insanlarla dalga geçmek de ban sebebi değil o yüzden bir sürü insan var dalgasında :)
Knk uzatmayı seviyon sende hee bedava laf dalaşndasın adama adam taşak geciyor diyosn adam vp konusmasnı atmıs burda dolandrma muhabbeti olmus parasını cekememiş ugrasıyor seni secmiş zaten bekle sal ne diye hala kasapa git vs sal tamam 😉😊🙏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...