Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling fatih1983 | Kasa 4K Hedef 18K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,051
20,304
113
Knk uzatmayı seviyon sende hee bedava laf dalaşndasın adama adam taşak geciyor diyosn adam vp konusmasnı atmıs burda dolandrma muhabbeti olmus parasını cekememiş ugrasıyor seni secmiş zaten bekle sal ne diye hala kasapa git vs sal tamam 😉😊🙏
Mevzuyu çözmeye çalışıyoruz biz burada. Sadece burada değil galabet konusunda da adamın sıkıntısını derdini dinlemeye çalıştım ben hep. Adam dalga geçer gibi soruya cevap vermiyor bir şey yapmıyor. Kalem arıyorum verecek var mı yazıyor. Bak parasını boşver yaptığı harekete ne cevap vermemi bekliyorsun?

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
155,628
193,274
113
Saygılı yorumlar beyler
Kalpler kırılmasın
LÜTFEN.

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
17,718
10,856
113
Yav dostum sen neden wp falan karıştırıyon aç 2fayı kafan rahat etsin 2fa açıkken daha ben bu sitede sorun olduğunu görmedim neyse geçmiş olsun baya uğraşırsin şimdi ama

onkooo411

💚🖤Kocaelispor💚🖤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,289
5,262
113
Mevzuyu çözmeye çalışıyoruz biz burada. Sadece burada değil galabet konusunda da adamın sıkıntısını derdini dinlemeye çalıştım ben hep. Adam dalga geçer gibi soruya cevap vermiyor bir şey yapmıyor. Kalem arıyorum verecek var mı AMK yazıyor. Bak parasını boşver yaptığı harekete ne cevap vermemi bekliyorsun?
Knk anlyorm seni ben ama sende görmemezlkten gel o yazdıgını bu adam ilk defa dağıtım yapan olsa tamam ama dha once bir cok kişiye odul attı bunu gorduk gerçekten belkide sıkıntı yasadı wp konuşma ss atmıs buraya evet o konuda katılıyorum espiri yapmak istems kendince ama s et boswer 3 5 için burda kalp kırmaya değmez canım kardeşim 🙏😍 adam 6saat konuda takip etmis onu secmemis seni seçmis odul icin biraz anlayıs knka 😊🙏

Volkanfb

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,279
375
83
Hala küfürlü konuşursunuz uzatmayın artık ya

ozkancoskun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,790
2,783
113
Hiç sorma kendi adamları emin ol çekim vermiş WhatsApp tan beni oyalıyor son anda çaktım köfteyi iptal ettirdim canlıdan
İnsan artık kaçaktan oyanamaya korkuyor acaba kazncı öderlermi diye hep tereddüt ediyor insan valla korkar olduk artık hadi inş bian önce cözersin knk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...