- 15,289
- 5,262
- 113
Bunlarda bunu yapyorsa varya ulan sanki cok para da 😊Hiç sorma kendi adamları emin ol çekim vermiş WhatsApp tan beni oyalıyor son anda çaktım köfteyi iptal ettirdim canlıdan
Bunlarda bunu yapyorsa varya ulan sanki cok para da 😊Hiç sorma kendi adamları emin ol çekim vermiş WhatsApp tan beni oyalıyor son anda çaktım köfteyi iptal ettirdim canlıdan
Nasıl yaptınGirdim
Cek birdaja ugrama😊Şimdi vereceğim çekim
Çok şükür inş adilik yapmazlar knkŞimdi vereceğim çekim
Yok oder o kadar da dgl😊Çok şükür inş adilik yapmazlar knk
Knk sitelere güven olmaz ya inş bi aklik cıkmadan öderYok oder o kadar da dgl😊
Öder knk öder rahat ol iyi hemen hal olduda girip cekim vermis😊Knk sitelere güven olmaz ya inş bi aklik cıkmadan öder
Aynn adamı dolandıracklarmış nerdeyse de allahtan ayıkmış hemenÖder knk öder rahat ol iyi hemen hal olduda girip cekim vermis😊
İyi uyanms knk bunlar v bet ken iyidi sonra bozdu cok şikayet almaya basladı forumda bile oyle 😉Aynn adamı dolandıracklarmış nerdeyse de allahtan ayıkmış hemen
Sitelerin coğu bozdu knk bi kaç site hariç yasaldada oran yok mecbur oynuyoz işteİyi uyanms knk bunlar v bet ken iyidi sonra bozdu cok şikayet almaya basladı forumda bile oyle 😉
Kayıp bonus olsa yine oynanır oran olmasn 😉😊😊Sitelerin coğu bozdu knk bi kaç site hariç yasaldada oran yok mecbur oynuyoz işte
SaplaŞimdi vereceğim çekim
Gelir gelir🤝Çekim beklemede gelsiin bizim sözümüz senettir kimseye benzemeyiz
Iban var sendeÇekim beklemede gelsiin bizim sözümüz senettir kimseye benzemeyiz
Ondan şüphemiz yok dost estağfurullahÇekim beklemede gelsiin bizim sözümüz senettir kimseye benzemeyiz
Tamam mı geldimi çekimin reis😇Çekim beklemede gelsiin bizim sözümüz senettir kimseye benzemeyiz
Gelmedi ama hesapta vardı hakeden 2kişiye attımTamam mı geldimi çekimin reis😇