Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling fatih1983 / Kasa 500 Hedef 3K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JanValjaN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,379
11,749
113
Birde sponsor olan rolling ler de ss atılması lazım

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Arkadaşın sponsoru @EşrefTEK80 adam kaç yıldır formda bir etiket atmayı bilmiyor
Bak kardeşim eyvallah yardımcı oldunuz roll aç dedin açtık millete niye rezil eder gibi mesaj atıyorsun ayıp değil mi ben bugüne kadar 30milyar dagıtım yaptım kimseye Emir kipiyle konuşmadım emretmedim

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,212
9,894
113
Bak kardeşim eyvallah yardımcı oldunuz roll aç dedin açtık millete niye rezil eder gibi mesaj atıyorsun ayıp değil mi ben bugüne kadar 30milyar dagıtım yaptım kimseye Emir kipiyle konuşmadım emretmedim
Tamam kanka bir şey demedik emir kipiyle konusmadim öyle anladiysan kb dagittiysan dağıtın ne yapim

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,796
5,027
113
Dost ama etiket atmak hoş birşey roll ödülü aldığın kişiyi onure ediyor onure etmek ne ifade ediyor senin için anlar mısın böyle şeylerden

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,796
5,027
113
Tamam kanka bir şey demedik emir kipiyle konusmadim öyle anladiysan kb dagittiysan dağıtın ne yapim
Dağıtım yaptığını görmedim duymadım roll, açtığını da yaptıysa de bu bilgilerle etiket falan helal olsun 😇

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Dost ama etiket atmak hoş birşey roll ödülü aldığın kişiyi onure ediyor onure etmek ne ifade ediyor senin için anlar mısın böyle şeylerden
Kardeş sen şakamısın bi iyilik yapıp insanin başına kalkılmazki ayıptır anlarmısın böyle şeylerden ne demek yamyammıyım ben

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,796
5,027
113
@fatih1983 kuponu paylaşır mısın ekran görüntüsü şeklinde bu şekilde yasak yoksa çok roll yapan arkadaşım haberin olsun bir adamın, adı çıktı çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...