Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling fatih1983 / Kasa 500 Hedef 3K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Yok ya yanlış anlaşıldım şey anlamında dedim fearjr a atayım ödül uyuycam dedin gibi düşündüm kral artık inanmama yok ciddiyim 😇
Bitane erhan2121 vardı kendini forumun kralı sayıp istedigi gibi at koşturup üst perdeden konuşurdu neyse 10gün önce biriyle tartışırken bi baktım mesaj atmış sen kimsin arkadaşıma böyle dersin argo kelime edip beni üstüne 10gün banlattı neyse 10gün ban yedim geldim ertesi gün onu komple banlattım neden anlattım üst perdeden konuşmak beni deli ediyor hele birde sanaldan artistlik yapmak en nefret ettiğim şeylerden biri sen hatanı ben hatamı anladık bitti hakedende banlandı hadi eyvallah

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,397
10,062
113
Bitane erhan2121 vardı kendini forumun kralı sayıp istedigi gibi at koşturup üst perdeden konuşurdu neyse 10gün önce biriyle tartışırken bi baktım mesaj atmış sen kimsin arkadaşıma böyle dersin argo kelime edip beni üstüne 10gün banlattı neyse 10gün ban yedim geldim ertesi gün onu komple banlattım neden anlattım üst perdeden konuşmak beni deli ediyor hele birde sanaldan artistlik yapmak en nefret ettiğim şeylerden biri sen hatanı ben hatamı anladık bitti hakedende banlandı hadi eyvallah
Knk onu sen komple banlatmadin kendi kendini banlatti o

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,796
5,027
113
Banlandığını az önce eşref ın konusında yeni öğrendim yorum yapamam hatalar düzeltilmek için vardır bu arada

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Darmstad çok rahat içerde abi erkenden gelecek gibi juve de daha kullanmadı 2 korner var oda iyi gibi
Kardeşim benim kupon gelecek gibi gelirse sana atacagım sen harbiden çok beyefendi bir insansın forumda nadir güzel karekterli insanlardan birisin eyvallah itiraz yok sana atacagım kolay gelsin

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,396
20,941
113
Bu konu daha ne kadar uzayacak @Shellac reis adam ban yemiş forumda yok her konuda heryerde arkadaş hakkında atıp tutuyor , lütfen uyarı verin kimse kimseyi banlatmadı kendi kendine ben banlattım moduna girmiş ne olursa olsun ortamda hep birlikte güzel vakit geçirdiğimiz insan bu şekilde yazılan yazı bizleri üzer , zaten kendisi bir haftaya kadar gelecekmiş arkadaş süresiz falan banlatmadı yani.

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Bu konu daha ne kadar uzayacak @Shellac reis adam ban yemiş forumda yok her konuda heryerde arkadaş hakkında atıp tutuyor , lütfen uyarı verin kimse kimseyi banlatmadı kendi kendine ben banlattım moduna girmiş ne olursa olsun ortamda hep birlikte güzel vakit geçirdiğimiz insan bu şekilde yazılan yazı bizleri üzer , zaten kendisi bir haftaya kadar gelecekmiş arkadaş süresiz falan banlatmadı yani.
Beni o banlattı

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Forum kurallarına aykırı birşey yaptıysan banlanmışsındır bu kadar basit reis kimse durduk yere kimseye 10 gün ban atmaz
Neyse kardeşim herkesten özür dilerim küfür ettiysede etmedi sayıyorum artı bukadar üstüne düşme herşeyin iyi akşamlar

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,396
20,941
113
Neyse kardeşim herkesten özür dilerim küfür ettiysede etmedi sayıyorum artı bukadar üstüne düşme herşeyin iyi akşamlar
Düşen biz değiliz abi sensin dün konuştun bitti bugün tekrar tekrar aynı şeyi yazmanın bir anlamı yokki sana abi diyorum bak abi diyerek konuştuğum kişidende Eyvallah kardeş konu kapandı denilmesini beklerim bunu heryerde yazman sana birşey kazandırmaz ki , herkes herkesle tartışıyor yönetim ceza veriyor geri dönünce konu kapanmış oluyor bu kadar basit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...