Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling fatih1983 / Kasa 500 Hedef 3K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,965
31,762
113
Düşen biz değiliz abi sensin dün konuştun bitti bugün tekrar tekrar aynı şeyi yazmanın bir anlamı yokki sana abi diyorum bak abi diyerek konuştuğum kişidende Eyvallah kardeş konu kapandı denilmesini beklerim bunu heryerde yazman sana birşey kazandırmaz ki , herkes herkesle tartışıyor yönetim ceza veriyor geri dönünce konu kapanmış oluyor bu kadar basit
Adamsın haso hayırlı akşamlarım gardaşım

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Düşen biz değiliz abi sensin dün konuştun bitti bugün tekrar tekrar aynı şeyi yazmanın bir anlamı yokki sana abi diyorum bak abi diyerek konuştuğum kişidende Eyvallah kardeş konu kapandı denilmesini beklerim bunu heryerde yazman sana birşey kazandırmaz ki , herkes herkesle tartışıyor yönetim ceza veriyor geri dönünce konu kapanmış oluyor bu kadar basit
Konu kapandı kardeşim

MonteKristoKontu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,314
4,119
113
Bitane erhan2121 vardı kendini forumun kralı sayıp istedigi gibi at koşturup üst perdeden konuşurdu neyse 10gün önce biriyle tartışırken bi baktım mesaj atmış sen kimsin arkadaşıma böyle dersin argo kelime edip beni üstüne 10gün banlattı neyse 10gün ban yedim geldim ertesi gün onu komple banlattım neden anlattım üst perdeden konuşmak beni deli ediyor hele birde sanaldan artistlik yapmak en nefret ettiğim şeylerden biri sen hatanı ben hatamı anladık bitti hakedende banlandı hadi eyvallah
@Shellac reis arkadaş banlatmış. Bilmediğimiz ne var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...