- 48,801
- 20,177
- 113
Cafer sıçtı bez getirNe adamım ? Kötü bir şey mi dedim lo
Cafer sıçtı bez getirNe adamım ? Kötü bir şey mi dedim lo
Seni dinliyorum 3kişi 750 atacamDost zaten 3 kişi takip ettiydi 1 kişiye yazık olmasın
1k yi 3 ede bolebilirsin 3k yi 3 ede fikrim sen nasil bilirsen öyle yapEn zor iş kimseyi kırmak istemem siz ne derseniz o olsun
TeşekkürlerSeni dinliyorum 3kişi 750 atacam
Bana verme dostum iki kişiye ver ben kendim için 3000 gitmesine razı değilim razı olanlar kendini düşünür hadi eyvallah 🤚🏻En zor iş kimseyi kırmak istemem siz ne derseniz o olsun
3 kişi olsun dedi dost kırmadı biziBana verme dostum iki kişiye ver ben kendim için 3000 gitmesine razı değilim razı olanlar kendini düşünür hadi eyvallah 🤚🏻
Kesene bereket. Sadece kendi fikrim zaten takip eden 3 kişiydi. 3 kişiye 100 de düşse 1000 de düşse 3 kişinin hakkıydı derim. 4. Kişi için 3k yi risk etmeye değmezdi. İsteyen yanlış anlayabilir. Benim düşüncem buŞahg Hakan kashima IBAN atın çekim gelsin atayım diğerleri kbkmasın sordum böyle uygun gördüler
Tamamdır dostum ben riske etmesini istemedim,3 kişi olsun dedi dost kırmadı bizi
Eyv dostGelmedi gelsin inşallah atacagım
Sıkıntı yok dostum, düşüncene sağlık teşekkür ederim kendi adıma 🙏🏻☘Gelmedi gelsin inşallah atacagım
Sana atsam 2250 diger arkadaşlara 750atsan olurmu çekim gelmedi ancak yine yollayacagımSıkıntı yok dostum, düşüncene sağlık teşekkür ederim kendi adıma 🙏🏻☘
Atarım dostum,hallederim 🙏🏻Sana atsam 2250 diger arkadaşlara 750atsan olurmu çekim gelmedi ancak yine yollayacagım
Atariz dost
Kesene bereket dost teşekkür ederizAttım hayırlı olsun