- 56,909
- 18,976
- 113
BekliyokBu gelirse hepsini canlı 1baskette basacam 2*500 yapacamm
BekliyokBu gelirse hepsini canlı 1baskette basacam 2*500 yapacamm
Maçı secmeye başla knkBu gelirse hepsini canlı 1baskette basacam 2*500 yapacamm
O zaman 2.kişiBu gelirse hepsini canlı 1baskette basacam 2*500 yapacamm
Sabaha kadar oyalarsın artık milletiBu gelirse hepsini canlı 1baskette basacam 2*500 yapacamm
Abi 3*500₺ şerefin namın yürüsünBu gelirse hepsini canlı 1baskette basacam 2*500 yapacamm
Yav hikaye atıyorZorlama kardo 8k iyi para. Çek 1 arkadaşa ver enbaşından beri takipmedene. Kalanı başka yere at , kayıp bonusu alırsın
Ne hikayesi reis anlamadımYav hikaye atıyor
Zorlayacam kardaş ama bi 2/3dak düşüneyim maç var mıZorlama kardo 8k iyi para. Çek 1 arkadaşa ver enbaşından beri takipmedene. Kalanı başka yere at , kayıp bonusu alırsın
Kim hikaye atıyorYav hikaye atıyor
Kimseye atmaz oynar kaybedene kadarNe hikayesi reis anlamadım
Bak acele etme birz garntiye gitmeye bak dostZorlayacam kardaş ama bi 2/3dak düşüneyim maç var mı
Karar senin ama oynayacak olsan bile çek başka yere atZorlayacam kardaş ama bi 2/3dak düşüneyim maç var mı
Niye ben bombacı mülayimmiyimAbi 3*500₺ şerefin namın yürüsün
Yok la defalarca dağıttı herkese. Karıştırıyor olabilirsinKimseye atmaz oynar kaybedene kadar
Yok sen FATİH’sinN
Niye ben bombacı mülayimmiyim
Bnce başkasıyla karıstırıyon sen aga adam atacam dediği zamn atıyorYav hikaye atıyor
Yav bu eşşegi boş verin bakalımKimseye atmaz oynar kaybedene kadar
Bunlar çeteYav bu eşşegi boş verin bakalım
Sana ayar oldum ama bu defa hak verdim sana doğru tespitBunlar çetesürekli roll paralarının bunlara atılması lazım , bunlar dışında birine haracını veriyorsan hemen gelip vaziyet alıyorlar ve kara listeye ekleniyorsun
![]()