Sponsor kim kardeşim etiketlesene adamiKasa 500 hedef 3000 Liverpool 7.5korner üst ulm basketbol 159.5üst
Tabiki eşreftekSponsor kim kardeşim etiketlesene adami
@ başına bunu köy konuyu duzenleEşreftek sponsor
Bol şanslarKasa 500 hedef 3000 Liverpool 7.5korner üst ulm basketbol 159.5üst
Bilmiyorum kardeşim anlamıyorum etiket o bu işlerden@ başına bunu köy konuyu duzenle
Bol şanslar ama kuponu da paylaşman gerekli dostKasa 500 hedef 3000 Liverpool 7.5korner üst ulm basketbol 159.5üst
Bak kardeşim eyvallah yardımcı oldunuz roll aç dedin açtık millete niye rezil eder gibi mesaj atıyorsun ayıp değil mi ben bugüne kadar 30milyar dagıtım yaptım kimseye Emir kipiyle konuşmadım emretmedimArkadaşın sponsoru @EşrefTEK80 adam kaç yıldır formda bir etiket atmayı bilmiyor
Şaka gibi bazı şeylerArkadaşın sponsoru @EşrefTEK80 adam kaç yıldır formda bir etiket atmayı bilmiyor
Tamam kanka bir şey demedik emir kipiyle konusmadim öyle anladiysan kb dagittiysan dağıtın ne yapimBak kardeşim eyvallah yardımcı oldunuz roll aç dedin açtık millete niye rezil eder gibi mesaj atıyorsun ayıp değil mi ben bugüne kadar 30milyar dagıtım yaptım kimseye Emir kipiyle konuşmadım emretmedim
Dost ama etiket atmak hoş birşey roll ödülü aldığın kişiyi onure ediyor onure etmek ne ifade ediyor senin için anlar mısın böyle şeylerdenBak kardeşim eyvallah yardımcı oldunuz roll aç dedin açtık millete niye rezil eder gibi mesaj atıyorsun ayıp değil mi ben bugüne kadar 30milyar dagıtım yaptım kimseye Emir kipiyle konuşmadım emretmedim
EyvallahTamam kanka bir şey demedik emir kipiyle konusmadim öyle anladiysan kb dagittiysan dağıtın ne yapim
Dağıtım yaptığını görmedim duymadım roll, açtığını da yaptıysa de bu bilgilerle etiket falan helal olsun 😇Tamam kanka bir şey demedik emir kipiyle konusmadim öyle anladiysan kb dagittiysan dağıtın ne yapim
Tamam kanka sende gitme adamın üstüne daha konuyu dagitmayalim bol sans fatihDağıtım yaptığını görmedim duymadım roll, açtığını da yaptıysa de bu bilgilerle etiket falan helal olsun 😇
Kardeş sen şakamısın bi iyilik yapıp insanin başına kalkılmazki ayıptır anlarmısın böyle şeylerden ne demek yamyammıyım benDost ama etiket atmak hoş birşey roll ödülü aldığın kişiyi onure ediyor onure etmek ne ifade ediyor senin için anlar mısın böyle şeylerden