Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Fazlinho18 / 150 ye 1500₺ İçin Sinerji

Kupon Miktarı
150
Kupon Oranı
10

Fazlinho18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
529
592
93
Arkadaşlar selamun aleyküm, Bets10 Süper Lig freebeti ile oynadığım kupon 2 maça kaldı, dün başak o koyacaktım kadro kötü diye iyiki vazgeçmişim. Bugünden hatay ve antep arasında kaldım ama rizede baya eksik var ve antep 4.sırada hava yakaladı diye onlara oynadım..Gs zaten denizliyi yener diye umuyorum.. Sizce gelir mi kupon ? Çevrimi sorun yapmıyorum Bets10 da, tutsa ilaç olur.Herkese bol şanslar
IMG_20210120_105153.jpg

Demrek1661

Elbet 1 Gün
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,586
537
113
Bol şans rize sıkıntı ins gelir ama antep teknik tiroktor gitti takım önceki gibi degil

Fazlinho18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
529
592
93
Rizede savunmada Emir dilaver, orta sahada boldrin yok, remy zaten yok..skoda da şüpheli .kadroda iyi değil zaten . Antep hoca gitti ama son maçı kazandı, bide yukarılara oynuyor diye verdim.. Hatay yenip Antep yenemezse üzülürüm şahsen, ilk onu düşünmüştüm .bakalım

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,342
63,407
113
Arkadaşlar selamun aleyküm, Bets10 Süper Lig freebeti ile oynadığım kupon 2 maça kaldı, dün başak o koyacaktım kadro kötü diye iyiki vazgeçmişim. Bugünden hatay ve antep arasında kaldım ama rizede baya eksik var ve antep 4.sırada hava yakaladı diye onlara oynadım..Gs zaten denizliyi yener diye umuyorum.. Sizce gelir mi kupon ? Çevrimi sorun yapmıyorum Bets10 da, tutsa ilaç olur.Herkese bol şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 119827
Dostum yanlisim yoksa rizenin yeni hocasi sudumica oldu antepin 1 hafta onceki hocasi yani.rakibi cok iyi taniyor sikinti oabilir.bol sanslar

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,015
2,528
113
Bana da 40 tl gelmiş süper lig bonusu. 3 gün süresi varmış senin konuyu görmesek yancakmış :D

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,560
33,718
113
Bence Antep’ten cok gs daha riskli forveti yok bi kere Gençlerbirliği maçı aldatmasın kalecinin cok hatası vardı o maçta bjk maçında elle tutulur pozisyonu yoktu kırmızı ya kadar bile ha yener ben yenemez demiyorum Denizli bu ligin en kötü takımlarından biri ama zor geçicektir o maç

Xxmannn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,419
2,294
113
Ekli dosyayı görüntüle 119827
Antep kazanır inşallah

Fazlinho18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
529
592
93
Dostum yanlisim yoksa rizenin yeni hocasi sudumica oldu antepin 1 hafta onceki hocasi yani.rakibi cok iyi taniyor sikinti oabilir.bol sanslar
.sumudica cuma gelcekmiş rizeye sanırım, antreman vs yapmadan ne taktiği verecek Anteple ilgili :)) valla oran yüksek ama oynadık işte, gelmezse de canım sağolsun

Fazlinho18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
529
592
93
Bence Antep’ten cok gs daha riskli forveti yok bi kere Gençlerbirliği maçı aldatmasın kalecinin cok hatası vardı o maçta bjk maçında elle tutulur pozisyonu yoktu kırmızı ya kadar bile ha yener ben yenemez demiyorum Denizli bu ligin en kötü takımlarından biri ama zor geçicektir o maç
Denizli çok kötü, gs bu kadar kötü gitmez. Diagne zaten bişey e yaramıyor bakma gol attığına, babel fegholi oynayacak, Oğulcan da iyi..bence rahat alır gs.. bakalım göreceğiz dostum.