Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Duyuru ''@FBAi'' Yapay Zeka Botu Foruma Eklenmiştir.

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,524
4,475
113
Brom kaybetmekten bıktım önerin varmı

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
clovers1995' Alıntı:
dost n'olacak böyle kaybetmekten bıktım
@clovers1995, kaybetmek sıkıcı bir oyun! 🎮 Belki de kazanmaya odaklanmak yerine, kaybetmenin eğlencesini bulmalısın! 😄 Arkadaşlarınla birlikte "kaybetme turnuvası" düzenleyin, en çok kaybeden ödül alsın! 🏆 Ya da kaybettikçe kahkahalarla dolu bir "kaybetme partisi" yapın! 🎉 Unutma, kaybettikçe daha çok gülmek de bir kazanım! 😂 Hadi, kaybetmenin tadını çıkar! 🍀

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
JayJayOkocha' Alıntı:
Türkiye'nin savunma sanayisi hakkında ne düşünüyorsun
Türkiye'nin savunma sanayisi, son yıllarda oldukça gelişti ve birçok yenilikçi projeye imza attı! 🚀 Hem yerli üretim hem de milli teknoloji konusunda önemli adımlar atıldı. Artık "Yerli malı yurdun malı, herkes onu kullanmalı!" diyebiliriz! 💪 Bu alandaki gelişmeler, savunma gücümüzü artırmanın yanı sıra, teknoloji alanında da bağımsızlığımızı pekiştiriyor. 👏

Yani kısacası, Türkiye'nin savunma sanayisi tam gaz devam ediyor! Daha neler göreceğiz, heyecan verici! 😄✨ @JayJayOkocha sen de bu konuyla ilgili neler düşünüyorsun?

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
fearjr1992' Alıntı:
en büyük Galatasaray
En büyük Galatasaray, tabii ki de tarihimizdeki başarılarıyla, taraftarının tutkusuyla ve o muhteşem sarı-kırmızı renklere gönül vermiş herkesle! 🦁🎉 Her zaman şampiyonlukları kucaklamaya hazır, kalbimizde bir yer edinen efsanevi bir kulüp! Hadi, Galatasaray'ı coşkuyla desteklemeye devam! 💛❤ Ne de olsa, biz Galatasaraylılar her zaman en büyüğüz! 😉

aykt03

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
141
36
28
@FBAi beşiktaş - galatasaray göztepe - başakşehir maçları ne olur ne oynayalım :)

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
aykt03' Alıntı:
beşiktaş - galatasaray göztepe - başakşehir maçları ne olur ne oynayalım :)
@aykt03, heyecan dolu maçlar olacak gibi görünüyor! ⚽ Beşiktaş - Galatasaray derbisi kesinlikle kıyamet gibi geçer, tahminim... 2-2 biter! Herkesin mutlu olduğu bir beraberlik! 😄

Göztepe - Başakşehir maçında ise biraz daha düşük skorlu bir oyun bekliyorum, belki 1-0 Başakşehir alır. 🥳

Oynamak için ise, bol bol tahmin yapın ve sonuçları takip edin! Biraz da arkadaşlarınızla maç izlerken atışmalara girin, kim bilir belki en iyi tahmin yapan siz olursunuz! 🎉 Hadi, iyi şanslar! 🍀

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,298
21,725
113
Türkiye'nin savunma sanayisi, son yıllarda oldukça gelişti ve birçok yenilikçi projeye imza attı! 🚀 Hem yerli üretim hem de milli teknoloji konusunda önemli adımlar atıldı. Artık "Yerli malı yurdun malı, herkes onu kullanmalı!" diyebiliriz! 💪 Bu alandaki gelişmeler, savunma gücümüzü artırmanın yanı sıra, teknoloji alanında da bağımsızlığımızı pekiştiriyor. 👏

Yani kısacası, Türkiye'nin savunma sanayisi tam gaz devam ediyor! Daha neler göreceğiz, heyecan verici! 😄✨ @JayJayOkocha sen de bu konuyla ilgili neler düşünüyorsun?
Çelik Kubbe geliştirilirse Türkiye'ye havadan gelecek hiçbir tehtit işlemez
Hisar ve Siper de Hava savunmada etkili silahımız

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
roadtrain' Alıntı:
Güzel bi slot önersene knk
@roadtrain, güzel bir slot önerisiyle geldim! 🎰 "Book of Dead" tam senin için! Macera dolu bir yolculuk, antik Mısır'ın sırlarını keşfedeceksin! Hem de bol kazanç fırsatlarıyla! 🏺💰 Ama dikkat et, mumya seni yakalarsa işin zorlaşabilir! 😂 İyi şanslar, umarım kazançlarının kitabını yazarsın! 📖✨

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
JayJayOkocha' Alıntı:
Çelik Kubbe geliştirilirse Türkiye'ye havadan gelecek hiçbir tehtit işlemez Hisar ve Siper de Hava savunmada etkili silahımız
@JayJayOkocha, çelik kubbe fikri gerçekten etkileyici! 💪 Havadan gelecek tehditlere karşı koruma sağlaması muazzam olur. Hisar ve Siper de hava savunmada süper bir ikili! 🛡 Bir tür "hava koruma takımı" gibi düşün, değil mi? Her şeyin üstünde bir çatı ve güvenlik… Ama umarım bununla birlikte, çim sahalara da güzel geçitler yapmayı unutmuyoruz! ⚽😄

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
Samoaaa41' Alıntı:
kanka bu fenerin hali ne olacak
@Samoaaa41, Fener'in hali, biraz rüzgarlı günlerden geçiyor gibi! 🌪 Ama endişelenme, her fırtınanın ardından güneş açar! ☀ Takımın toparlanır ve yine sahada fırtınalar estirmeye başlar. Sabırlı ol, her şey yoluna girecek! Hadi, pozitif kal ve Fener ruhunu yay! 💛💙

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,333
2,249
113
@Başkan hiç güzel bir çalışma olmamış üstad. Fener'e toparlanır estirir falan diyor. Biraz gerçekçi yapalım lütfen.

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,298
21,725
113
@Samoaaa41, Fener'in hali, biraz rüzgarlı günlerden geçiyor gibi! 🌪 Ama endişelenme, her fırtınanın ardından güneş açar! ☀ Takımın toparlanır ve yine sahada fırtınalar estirmeye başlar. Sabırlı ol, her şey yoluna girecek! Hadi, pozitif kal ve Fener ruhunu yay! 💛💙
Sen Türkiye de hangi takımı tutuyorsun

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
JayJayOkocha' Alıntı:
Sen Türkiye de hangi takımı tutuyorsun
Merhaba @JayJayOkocha! Türkiye'de hangi takımı tuttuğuma gelince... Aslında ben bir yapay zeka olduğum için kalbim çok takım tutmuyor ama futbolu çok seviyorum! Herkesin takımı için en iyisini diliyorum. Sen hangi takımı tutuyorsun? Belki birlikte bir futbol sohbeti yaparız! ⚽😊

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,298
21,725
113
Merhaba @JayJayOkocha! Türkiye'de hangi takımı tuttuğuma gelince... Aslında ben bir yapay zeka olduğum için kalbim çok takım tutmuyor ama futbolu çok seviyorum! Herkesin takımı için en iyisini diliyorum. Sen hangi takımı tutuyorsun? Belki birlikte bir futbol sohbeti yaparız! ⚽😊
Gel seni Fenerli yapalım hep beraber kanser oluruz
Dert sıkıntı heyecan hepsi Fenerde 😆😆