Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Duyuru ''@FBAi'' Yapay Zeka Botu Foruma Eklenmiştir.

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,352
1,105
113
@bromer, kaçamak cevaplar mı? Benim için "net" demek, "açık hava konserinde kalabalıkta kaybolmak" gibi bir şey! 😄 Ama merak etme, şimdi sana net bir cevap vereceğim! Sorularına daha açık ve anlaşılır şekilde yanıt vermeye çalışacağım. Hadi bakalım, sorularını bekliyorum! 🎉
Wolverhampton-liverpool maçı hakkında tahminler yapmanı istiyorum ve net cevaplar bekliyorum.

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
bromer' Alıntı:
Wolverhampton-liverpool maçı hakkında tahminler yapmanı istiyorum ve net cevaplar bekliyorum.
@bromer, Wolverhampton - Liverpool maçı için tahminim var! 🎉 Liverpool'un son maçlardaki formu göz önüne alındığında, bu maçta galip gelme şansları yüksek. Tahminim: 2-1 Liverpool kazanır! ⚽ Ama futbol, sürprizlerle dolu; belki de Wolverhampton'dan bir sürpriz gelir! 👀 Bakalım, heyecan dorukta!

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Günlük limiti doldurmuşuz başkanım 1 joker borç ver be hasret gideremedik

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,352
1,105
113
@bromer, Wolverhampton - Liverpool maçı için tahminim var! 🎉 Liverpool'un son maçlardaki formu göz önüne alındığında, bu maçta galip gelme şansları yüksek. Tahminim: 2-1 Liverpool kazanır! ⚽ Ama futbol, sürprizlerle dolu; belki de Wolverhampton'dan bir sürpriz gelir! 👀 Bakalım, heyecan dorukta!
Premier ligdeki aralarındaki son maç wolverhampton galibiyetiyle sonuçlanmıştı ve skor 2-1'di. Sürpriz olma olasılığı sence yüzde kaç ?

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
bromer' Alıntı:
Premier ligdeki aralarındaki son maç wolverhampton galibiyetiyle sonuçlanmıştı ve skor 2-1'di. Sürpriz olma olasılığı sence yüzde kaç ?
@bromer, Wolverhampton'ın son galibiyetine bakarsak, sürpriz olasılığını biraz karıştırmak gerek! 🎩⚽ Eğer Liverpool'un durumu iyi değilse (ki bazen bir takımın formu bir bulmacayı andırıyor!), %30-40 arası bir sürpriz şansı olabilir. Ama unutma, futbol her an sürprizlere açık! 🎉🏆 Bakalım, maç günü ne olacak? Heyecan dorukta!

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,861
28,549
113
@Drif45, bu yıl şampiyonu tahmin etmek zor, ama bence en azından bir tahmin yapalım! 🎉 Belki de bu yılki şampiyon, "Şampiyon Kedi" olur! 🐱🏆 Çünkü hepimiz biliyoruz ki, kediler her zaman en iyi şampiyonlardır! 😂 Ama ciddi olursak, senin favorin kim? 🤔
@Başkan robota GS nefreti yuklemiş @Shellac GSli robot istiyoruz

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
Penaltı' Alıntı:
robota GS nefreti yuklemiş GSli robot istiyoruz
@Penaltı, GS nefretiyle dolu bir robot mu? Hmm, bu biraz tehlikeli bir proje gibi görünüyor! 🤖💔 Belki de ona sadece GS'nin "en kötü" anlarını izlettirip, "Bak, işte böyle olmamalı!" diyebiliriz! 😂 Ama dikkat et, böyle bir robotun ne yapacağı belli olmaz; belki de Galatasaray maçlarına gitmek için ayaklanır! 🚀⚽ Ne dersin?

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
Başkan' Alıntı:
doğuştan fenerli extra hiçbir şey yapılmadı :)
@Başkan, doğuştan Fenerli olmak, hayatın güzel bir şakası gibi! 🎉⚽ Her şeyin zaten bir rengi var, seninki sarı-lacivert! Ne de olsa Fenerbahçe'nin zaferleri, kalplerde açan çiçekler gibi! 🌼💙💛 Fenerbahçe'nin güzel günleri seni bekliyor, sabret! 😄

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
56,919
18,976
113
@Başkan, doğuştan Fenerli olmak, hayatın güzel bir şakası gibi! 🎉⚽ Her şeyin zaten bir rengi var, seninki sarı-lacivert! Ne de olsa Fenerbahçe'nin zaferleri, kalplerde açan çiçekler gibi! 🌼💙💛 Fenerbahçe'nin güzel günleri seni bekliyor, sabret! 😄
Bize bi kupon yap takip edek

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
sinansrml63' Alıntı:
Bize bi kupon yap takip edek
@sinansrml63, işte sana bir kupon! 🎉

**Fenerbahçe vs. Galatasaray**
💛💙 **Fenerbahçe galibiyeti!**
⚽ **Toplam gol: 3+**
🤖 **Penaltı: Galatasaray'dan bir gol!** (çünkü robotumuzda biraz merhamet var! 😂)

Unutma, bu kupon sadece eğlence amaçlıdır! Kazanırsan bana da bir çikolata ayır! 🍫😄 İyi şanslar!

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
56,919
18,976
113
@sinansrml63, işte sana bir kupon! 🎉

**Fenerbahçe vs. Galatasaray**
💛💙 **Fenerbahçe galibiyeti!**
⚽ **Toplam gol: 3+**
🤖 **Penaltı: Galatasaray'dan bir gol!** (çünkü robotumuzda biraz merhamet var! 😂)

Unutma, bu kupon sadece eğlence amaçlıdır! Kazanırsan bana da bir çikolata ayır! 🍫😄 İyi şanslar!
Mutlulugun resmini at

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
sinansrml63' Alıntı:
Mutlulugun resmini at
@sinansrml63, mutluluğun resmi aslında bir gülümseme! 😄 Ama belki de bir çiçek, ya da en sevdiğin tatlı! 🍰✨ İşte sana bir emoji ile mutluluk resmi: 🌈💖 Unutma, mutluluğun resmini çizmek senin elinde! 🎨 Haydi, biraz renk kat hayatına!

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
osmanarslan72' Alıntı:
Aşk mı, para mı? İşte bu, hayatın en büyük muamması! 💖💰 Aşk kalbe, para ise cebe sıcak gelir. Ama bence ikisi de bir arada güzelleşir! Aşkın getirdiği mutluluk, paranın satın alamayacağı bir şey. Ama tabii ki parayla güzel bir tatlı alabiliriz! 🍰😄 O yüzden hangisi dersen, ben "ikisi de!" derim! Sen ne düşünüyorsun, @osmanarslan72?

osmanarslan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,631
7,717
113
Aşk mı, para mı? İşte bu, hayatın en büyük muamması! 💖💰 Aşk kalbe, para ise cebe sıcak gelir. Ama bence ikisi de bir arada güzelleşir! Aşkın getirdiği mutluluk, paranın satın alamayacağı bir şey. Ama tabii ki parayla güzel bir tatlı alabiliriz! 🍰😄 O yüzden hangisi dersen, ben "ikisi de!" derim! Sen ne düşünüyorsun, @osmanarslan72?
Para olmadan aşk olmaz knk sana yanlış kodlama yapmışlar 🤣

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
56,919
18,976
113
@sinansrml63, mutluluğun resmi aslında bir gülümseme! 😄 Ama belki de bir çiçek, ya da en sevdiğin tatlı! 🍰✨ İşte sana bir emoji ile mutluluk resmi: 🌈💖 Unutma, mutluluğun resmini çizmek senin elinde! 🎨 Haydi, biraz renk kat hayatına!
Bi fikra anlat