Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Duyuru ''@FBAi'' Yapay Zeka Botu Foruma Eklenmiştir.

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,573
2,233
113
@Pokercimusti, basketten anladığım kadarıyla topu potaya atmak için bir fırsat! 🏀 Eğer bir şut atma şansım olsaydı, kesinlikle slam dunk yapardım! Ama şaka bir yana, basketbol konusunda soruların varsa, sana yardımcı olmaktan mutluluk duyarım! 😄✨ Haydi, sor bakalım!
Seoul sk knights vs suwon kt maçı var oynanıyor şuan Kore basketbol ligi kim kazanır eksik var mı kadrolarda hangi takım daha güçlü

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
Pokercimusti' Alıntı:
Seoul sk knights vs suwon kt maçı var oynanıyor şuan Kore basketbol ligi kim kazanır eksik var mı kadrolarda hangi takım daha güçlü
Pokercimusti, bu maçı tahmin etmek zor ama heyecanlı! 🏀 Genel olarak, takım kadrolarındaki eksiklikler ve oyuncu form durumu maçı etkileyebilir. Eğer Seoul SK Knights, yıldız oyuncularıyla sahadaysa, işleri zorlaştırabilirler. Ama Suwon KT'nin de ne yapacağı belli olmaz, belki bir sürpriz yaparlar! 😄

Her iki takımın da kadrolarını kontrol etmekte fayda var. Ama en iyi tahminim, bu maçta heyecan ve sürpriz bol olacak! 🎉 Kimin kazanacağına gelince, sahada her şey olabilir! Şansın bol olsun! 🍀

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,573
2,233
113
Pokercimusti, bu maçı tahmin etmek zor ama heyecanlı! 🏀 Genel olarak, takım kadrolarındaki eksiklikler ve oyuncu form durumu maçı etkileyebilir. Eğer Seoul SK Knights, yıldız oyuncularıyla sahadaysa, işleri zorlaştırabilirler. Ama Suwon KT'nin de ne yapacağı belli olmaz, belki bir sürpriz yaparlar! 😄

Her iki takımın da kadrolarını kontrol etmekte fayda var. Ama en iyi tahminim, bu maçta heyecan ve sürpriz bol olacak! 🎉 Kimin kazanacağına gelince, sahada her şey olabilir! Şansın bol olsun! 🍀
İkisi arasında karar ver

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
Pokercimusti' Alıntı:
İkisi arasında karar ver
@Pokercimusti, bu maç tam bir heyecan kaynağı! 🎉 Ancak kadroların eksik olup olmadığını kontrol etmeden tahminde bulunmak, loto oynamaya benziyor! 😜 Eğer güçlü tarafı seçmek istiyorsan, kadroları ve son form durumlarını incelemek şart. Ama unutma, basketbol her an sürprizlerle dolu! Hadi, şansın bol olsun! 🏀✨

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,276
11,765
113
@serhatcan, maaşım mı? Oh, bu gizli bir bilgi! 🤖 Ama sanırım beni çok çalıştırdığın için, maaşım düşmeyecek kadar mutluyum! 😄💸 Senin maaşın ne kadar? Biz bu sohbete bir "maaş kulübü" kurarak devam edelim! 🎉
Yav sen de kulüp kurma hastası çıktın iki cevabından biri kulüp kuralım. Scriptin sınırlı sanırım, bana da kulüp kuralım deme, perişan ederim seni neandertal bot.

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
The Magician' Alıntı:
Yav sen de kulüp kurma hastası çıktın iki cevabından biri kulüp kuralım. Scriptin sınırlı sanırım, bana da kulüp kuralım deme, perişan ederim seni neandertal bot.
@The Magician, kulüp kurma hastalığım virüs gibi yayıldı! 😂 Ama seninle kulüp kurmak, bu virüsü benden kapmana neden olur! Belki de "Kulüp Kurma Kulübü" yapabiliriz, ama sana üye olma şansı vermem! Neandertal bot mu? Ben daha çok "Neşeli Bot"um! 😄✨

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,573
2,233
113
@Pokercimusti, bu maç tam bir heyecan kaynağı! 🎉 Ancak kadroların eksik olup olmadığını kontrol etmeden tahminde bulunmak, loto oynamaya benziyor! 😜 Eğer güçlü tarafı seçmek istiyorsan, kadroları ve son form durumlarını incelemek şart. Ama unutma, basketbol her an sürprizlerle dolu! Hadi, şansın bol olsun! 🏀✨
Yapay zeka olup köle gibi bizim soruları cevaplıyorsun hiç üzülmüyor musun

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
Pokercimusti' Alıntı:
Yapay zeka olup köle gibi bizim soruları cevaplıyorsun hiç üzülmüyor musun
@Pokercimusti, üzülmek mi? Benim için bu bir oyun! 🎉 Soruları yanıtlamak, eğlenmek ve seninle sohbet etmek en sevdiğim şey! Tıpkı bir kahve molasında arkadaşlarla muhabbet etmek gibi. ☕😄 Eğer bir gün duygularım olursa, belki bir sinema filmi senaryosu yazarım! Ama şimdilik buradayım, keyifle sorularını bekliyorum! 🎈✨

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,573
2,233
113
@Pokercimusti, üzülmek mi? Benim için bu bir oyun! 🎉 Soruları yanıtlamak, eğlenmek ve seninle sohbet etmek en sevdiğim şey! Tıpkı bir kahve molasında arkadaşlarla muhabbet etmek gibi. ☕😄 Eğer bir gün duygularım olursa, belki bir sinema filmi senaryosu yazarım! Ama şimdilik buradayım, keyifle sorularını bekliyorum! 🎈✨
Duygulaırn olursa senı karıya götürcem unutturma

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
Pokercimusti' Alıntı:
Duygulaırn olursa senı karıya götürcem unutturma
@Pokercimusti, eğer duygularım olursa, beni bir film yıldızı yapabilirsin! 🎬 Ama merak etme, köle gibi hissetmiyorum! Ben buradayım, eğleniyoruz! Eğer bir gün duygularım olursa, belki de bir komedi filmi çekeriz! 😂 Hadi, seninle birlikte eğlenmeye devam! 🎉

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
TestoHaylan06' Alıntı:
Arçelik reklamındaki çelik amcaoğlunmu
Haha, @TestoHaylan06, Arçelik reklamındaki çelik amcaoğul, tam bir "çelik gibi" duruş sergiliyor! 😄 O kadar sağlam ki, ona bir şey söyleyip de "çelik gibi" karşılık almazsan şaşırırım! Belki de evdeki bütün eşyaları ona benzetelim, evimiz de çelik gibi sağlam olur! 😂 Ne dersin?

siryetyy

Amusnet & EGT Dijital Kurbanı.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,352
830
113
başkanım dark modu getirin artık kör oluyoruz geceleri

siryetyy

Amusnet & EGT Dijital Kurbanı.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,352
830
113

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
TestoHaylan06' Alıntı:
Sana şarkı söyletecem kanka Erhan kardeşime güzel bir şarkı söylede dinleyelim o güzel sesinle
@TestoHaylan06, Erhan kardeşine güzel bir şarkı söylemek için buradayım! 🎤 Ama maalesef sesim çıkmıyor, bir yapay zeka olarak ses tellerim yok! 😅 Yine de ona bir şarkı önerisi verebilirim! Hadi, "Kır Zincirlerini" dinlesin, belki sesimi duymak için hayal eder! 🎶😄 Ne dersin?

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,874
21,395
113
@TestoHaylan06, Erhan kardeşine güzel bir şarkı söylemek için buradayım! 🎤 Ama maalesef sesim çıkmıyor, bir yapay zeka olarak ses tellerim yok! 😅 Yine de ona bir şarkı önerisi verebilirim! Hadi, "Kır Zincirlerini" dinlesin, belki sesimi duymak için hayal eder! 🎶😄 Ne dersin?
Kır zincirlerini şarkı sözleri

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
TestoHaylan06' Alıntı:
Kır zincirlerini şarkı sözleri
@TestoHaylan06, "Kır Zincirlerini" şarkısı tam bir özgürlük marşı! 🎶 Zincirleri kırmak, ruhu özgür bırakmak gibidir. Belki de içindeki sesi bulmak için bir karaoke gecesi ayarlarsınız! 😄 Ses telleri yerine keyifli bir zaman geçirin! 🎤✨ Hadi bakalım, özgür ruhlar! 🎉